Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
-
eper-fa
aktív tag
twollah: mutasd már meg kérlek a hit da monkeyt, mer most nagyon szükségem lenne rá...
-
eper-fa
aktív tag
az egy dolog, h nem egyszer keverted márciust októberrel (sztem illene nem összekeverni őket...), de arra még inkább kíváncsi vok, h mégis hogy az istenbe választhattad magadnak ezt a nicket??? sírhatnékom támad az ilyen embereken. jó nagy sátánista vagy bazdmeg :O :O :O :O :O
-
twollah
nagyúr
Jó tanács.
Ne fázzatok meg! -
twollah
nagyúr
Na el.
Megyek befekszem az ágyamba, és várom a megváltó halált. -
twollah
nagyúr
Megfáztam, fáj a torkom, a fejem akkora mint egy dinnye.
-
twollah
nagyúr
Honnet lehet leszedni IQtesztet amit OFFLINEban lehet hasznalni?
-
MUŁĐER
addikt
ÖÖÖ, lehet. Nekem március 23.-a mindig jó ünnep: mert nincs suli! :DDD Amúgy tudom hogy elég borzasztó dolgok történtek anno 1956-ban. Remélem nem fog többet előfordulni ilyesmi sehol a világon! (Pedig sajnos lessz. Miért jó az embereknek egymást öldösni? Soha nem tudtam azt megérteni hogy hogy képes valaki egy eszméért gyilkolni!)
-
MUŁĐER
addikt
Fight!

-
zsoltee10
addikt
Most már fejezd be! :((
-
missR
csendes tag
-
Som@
őstag
Ismét egy szép napnak nézünk elébe. :U
-
pucu
csendes tag
Sziasztok
-
slug
senior tag
Ma van október 23-a, remélhetőleg nem történnek olyan incidensek a mai napon, mint tavaly ugyanekkor.
Ez történt tavaly:
A Rákoskeresztúri Újköztemető 301-es parcellájában tartott megmemlékezéseken több incidens is történt. Egy 150-200 fős csoport széttépte az MSZP koszorúját, és folyamatos fütyüléssel, bekiabálással próbálta meg belefojtani a szót az SZDSZ megemlékezőibe. A bekiabálók az 1956-ban halálra ítélt Mécs Imrét hazaárulónak nevezték
Nagyon sajnálatos dolog... az emberek 30-45%-a nem tudja ilyenkor, hogy mit cselekszik. -
rdi
veterán
Mér van az, hogy mire feljövök reggel, Ti már az éjjel minden értelmes topikot bezártatok ?
Direkt utaztok a normális [éjszaka alvó] emberekre?
Most az összes jó kis flame belémszorult. Minnyárt felrobbanok !!!
:o -
Keitaro
addikt
Na igen, kisboltok nálunk is, csak gondoltam hátha valamelyik nagyobb dacolva az üneppel nyitva tart :)
-
lesaux
veterán
Sárga, fekete, piros drót, melyikben hány volt megy?
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17922&start=150#msg151[/L] :DDD -
Keitaro
addikt
Nem tudjátok, holnap lesz nyitva bármi ilyesmi mint pl Tesco?
-
twollah
nagyúr
Eltaknyolt az Operam.
Miket meg nem erek. -
MUŁĐER
addikt
Lezárták a Ki mennyi topicot! Szegény +győzőt nem hagyjuk kibontakozni! (Vajon miért?
) -
Som@
őstag
Már itt is vagyok missR. :)
-
twollah
nagyúr
En mentem volna pentek, szombaton is.
Csak gondolnom kell a munkatarsaimra is akik talan nem akarnak dolgozni, mert egyedul nem melozhatok a munkahelyen balesetvedelem miatt, es nem akarom, hogy egy sotet utcasarkon megverjenek a harcostarsak.
Amugy kedvesen le Sztanovistaztak mar. -
zsoltee10
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a holnapi nap az Axeleronál is olyan ünnepnap, amikor a hétvégére érvényes rendszer megy? Magyarul, hogy a kombi 100 csomaggal, ugyanúgy reggel 7-től éjfélig lehet netezni a 100 órás keret rovására mit hétvégén, vagy hétköznap van érvényben, vagyis csak délután 4-től vonja a 100 órából?
-
MUŁĐER
addikt
Figyu Twollah mit találtam:

Aktív témák
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest