Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
escie
őstag
havazik itt is (Nyíregyháza). jippí! :)
valaki linkelt a fotós topicba egy havazós képet amit most csinált, szerintem tök jó volt. namondom kínézek az ablakon hátha itt is, aztán meg tényleg. :DD -
eper-fa
aktív tag
nem igaz h nincs 1 db érdekes szakmai téma sem... :O
-
eper-fa
aktív tag
egyébként sztem nem olyan gáz a hígító. régen, amikor maketteztem, nem 5percet ültem egy hígítógőzzel teli szobában... mondjuk nem is ezért szerettem :D
-
tomcs
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
poratka nem ilyen odatelepedett porban el hanem szovetekben meg ilyen egyeb bolyhos dolgokban.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Vagy poratka allergiában? :C
-
tomcs
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
minek az.... :)
-
tomcs
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
hmm.. ezexerint nem lattad az en hazam....
[L]http://tomcs.uw.hu/haz.jpg[/L]
asszem ugyanezzel a problemaval kuzdok, bar ez konkretan 1 gigabyte 7n400pro2....
most az a dilemma hogy modoljak vagy epitsek :) asszem az epites lesz csak azt jol meg kell fontolni meg muhelyt keresni meg ilyesmi. majd ha raerek csinalok 1 topikot is -
steveetm
őstag
Re.
Som@: Ahh, azaz halastó, csak nem jutott eszembe. Szóval akkor nem halastó:)) )
tomcs: igen jól tud hátrálni, de nem szándékozom csőbe tenni:)
huh, remélem semmit se hagytam ki:)
Ja som@ még1x: hát a víz és föld között van egy üvegszálas akármi, afölött meg műanyag akármi, ez a kettő állítólag tuti védelem.
Üdv.: steveetm -
-
PeliScan
addikt
Hígítóval dolgozom, és fel nem fogom, hogy egy ember, bármennyire mélyen van is, ezt szívja önként a tüdejébe... borzalom. :(
(Ismét szerelgetni kell Babettkát, mert az NF7S ''kissé'' :( nagyibb mint az előző lap, és hogy egyáltalán beférjen, szét kell faragni. Az optikai driveokat meg nem lehet majd teljesen betolni, vagy 5 centi ki fog látszani... kéne egy új project mán.:P) -
Chip
aktív tag
Jó éjszakát ! Sziasztok.
-
Bash
őstag
Megvan a 4 PeliScan! Igyekezz, mert 20 perc múlva el dolgozni sajnos!
-
eper-fa
aktív tag
stevee: te nem mohaazol véletlenül?
-
Den
veterán
De megint mondom, szerintem a teknős a hideg beálltával szépen kimászik a partra és ott telel hibernálva magát, lévén hüllő
-
Den
veterán
szerintem egyébbként a szárazon fog telelni a teknős nem a tóban.
-
Bass_2
tag
Láttátok a Fókuszban azt a turbó Trabit? Csak azért, mert nem tudtam elolvasni a honlapjuk címét és abban reménykedem, h valaki emlékszik rá és leírja nekem! (ezt jólmegaszondtam :D)
-
eper-fa
aktív tag
há mittomén, egy csőnyi vizet csak fel tud melegíteni. a teknős meg ússzon oda a fagyott ótba, ha levegőt akar venni :DDD
sztem ha elég nagy a tó, akkor a be-nem-fagyott részeken (alul)marad annyi levegő, hogy elég legyen 1-2 napig. h meghal-e a teknős, na az már más kérdés ;] -
Som@
őstag
A fűtőszálas megoldás nem rossz, de szerintem egy kicsit kicsi lesz a teljesítménye. Mondjuk olyan -15 foknál elég lenne az? :U
-
Som@
őstag
válasz
steveetm
üzenetére
Gondoltam, hogy nem. (Nem halásztó, hanem halastó. :P)
Nem tudom, nem ismerem a teknősöket. De ez kijön a szárazra is, vagy csak kidugja a fejét levegőt venni? :U
Most kapásból egy olyan ötletet tudok elképzelni, hogy mondjuk egy műanyag lavórból vagy csőböl egy alagutat csinálni. Az egyik végét a víz felszíne alá teszed, a másik vége pedig kivezet a szabadba. Így ha be is fagy a vízfelszín az alagutad biztos nem... -
Den
veterán
be kell sózni a tavat akkor nem fagy be. Ha a teknős mégis megdöglene, akkor már csak azt kell kitalálni hogy melegítsd fel annyira a tavat hogy megfőjön a teknős leves :)
-
eper-fa
aktív tag
az nem baj, h sátánista. az az ő szívügye. nem mondom, h mindenben 1etértek vele, de.
az viszont már zavar, ha vki műsátánista. és egy ''666'' nickű ember (ez a közfelfogás szerint az ördög száma, egyébként egy KURVANAGY baromság, de mára a sátánizmu8s szimbólumává vált, szinté hülye közhiedelmekőbl, olyan emberektől, akiknek fogalmuk sincs erről az egészről, és azt hiszik, h a sátánisták csúnya gyerekáldozó-bikavérivó emberek...) ilyen megszlalásokkal igencska műsátánista... pff
na mind1. -
-
steveetm
őstag
No emberek kéne egy kis help.
A helyzetet röviden vázoltam már aláírásomban(kertitó, benne teknős, tó télen befagy).
Az a gond hogy ha kiszedem a teknőst(már ez is problémás lesz) nem igazán tudom még hogy hova fogom tenni, viszont benne hagyni se nagyon merem, annak ellenére, hogy páran mondták, hogy nyugodtan benne lehet hagyni. Az ok hogy hidegben lelassul anyagcsere, meg kevesebb levegő kell neki, de van hogy pár napig tuti nem tudunk léket végni, és félek az be fog tenni neki(meg nagy hidegben ígyse bírja nagyon sokáig egy lék...)
Szóval ha tud vki konkrétumot a teknős teletetéséről, szabadban, az lécci ossza meg velem, thx.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest