- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ááá, lelőtted. Kár.
De most kiderül hogy a ''PH! kedvence'' vajon twollah-specifikus dolog-e! őúgyis régóta foglalkoztat már hogy vajon csak ő kapott külön rangot, vagy ez is csak a sor része. Mert azért ha belegondoltok, az előbbi is lehetséges.
Most már úgyis mindegy. Amint lenyomom az OK-t, kiderül. :) KLIKK! -
twollah
nagyúr
Hopsz csoroztek a Baratokkoztben.
-
rdi
veterán
De akkor is hülye dolog, hogy én itt offba töröm magam, Ti meg már réges régen messze offoltok.
Tessék nekem visszaállítani a bezárt topikokat!!! -
Panther
HÁZIGAZDA
Én úgy tervezem hogy elmegyek rá... lehet amúgy hogy tényleg előre be kéne ütemezni magam a következő hétfőre is olyan kikötéssel hogy ''ha ESETLEG nem tudnék vizsgázni vmiért'' :)
Ja, és kösz! Kár hogy most úgy két hétig nem vezetek semmit... de aztán jövő hét csütörtökön egyet, pénteken kettőt, hétfőn vizsga :) -
Som@
őstag
Brrr.
Holnapra kegyetlen hideg lesz. Épp most voltam kint.
Csillagfényes éjszaka. Már most is kb. -2 fok van nálunk. Mennyi lesz reggelre? :U
Nem baj. Legfeljebb fakutyázunk... -
twollah
nagyúr
A szamitogepen ervenyben levo korlatozasok miatt a program megszakitotta a muveletet. Forduljon a rendszergazdahoz.
Ez meg mi a halal?
Ki akartam lepni az Exploderbol. -
tildy
nagyúr
szia!
Igen, de érzem, hogy még vannak ''tartalékok'' benne.TEhát nagyon jól látok igy is, sokkal jobban mint bármivel korábban, de észreveszem, ha szárazabb, stb.
A cseppek sokat javitanak.De nézz be az ezzel kapcsolatos topicomba:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25086[/L] -
twollah
nagyúr
Az Algopyrin jo nathara?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Alkoholista nevelde
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest