Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Szerintem nem, csak volt egy hiba a mátrixban.
-
-
tildy
nagyúr
Hm.K.R?
jaja melyik melóhely is volt?ahol szakmai gyakoztam tán?!:D
Egyébként mondom, nem egy ilyen helyről tudok.Kandóra is mentek sokan, satöbbi .El lehet pedig könnyen intézni, alig ismeretséggel...(Minap épp a BME V1 tanulmányi osztályon lévő folyosóján láttam ilyen felhívást.) -
lesaux
veterán
Jó, biztos el lehet intézni, de elég jó ismeretség kell hozzá, pláne ha még fizetést is ki akarok tőlük csikarni, meg ha esetleg nem vagyok ott, akkor is igazoljanak.
Tudod, ki oldotta meg így? A volt főnököd, K. R. :DDD Máshova volt bejelentve polgárira, de itt dolgozott továbbra is. Ha meg a katonáék odatelefonáltak, hogy K. R. megvan-e még, mondták, hogy persze, csak kiment pisilni stb. De mondjuk az ő neve elég jól cseng ebben a közegben ahhoz, hogy egy ilyet elintézzen magának. -
lesaux
veterán
Szó volt még a fegyver nélküli sorkatonai szolgálatról. Azt mondta az önkormányzatnál a katona bá, hogy majd krumplit pucolok meg széklábat faragok.
Na ennek viszont semmi értelme. Papolnak itt nekem, hogy meg kell védeni a hazát meg ilyenek, de a krumplipucolás és társai már tényleg csak azért vannak, hogy jól kicsesszenek az emberrel, véletlenül se érezze magát jól a családjával. Ha fegyvert se fogok, akkor mit tanulok a seregben? Semmit. Akkor meg mi értelme van? :O -
lesaux
veterán
Várjál, Rog, ne fáradj, mert én tényleg asztmás vagyok, és kaptam is rá gyógyszert, de úgy látszik, ez kevés. Még az az ötletem támadt, hogy havonta 1-2 alkalommal visszmegyek a dokimhoz, hogy hú, de rosszul voltam tegnap, olyan rohamom volt, hogy majdnem megpusztultam. Azt viszont nem tudom, ír-e róla papírt, és hogy ez számít-e azoknál a mocskoknál.
-
Ye_Nő
tag
1993. évi CX. törvény a honvédelemről:
[L]http://www.complex.hu/kzldat/t9300110.htm/t9300110.htm[/L]
Hátha ebben még találsz valamit... :U -
Ye_Nő
tag
Általában a honvédelmi kötelezettségekről:
[L]http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/honvedelem/
honvedelmikotelezettsegek/honvedelmikotelezettsegek.html[/L] -
rog
addikt
na ezt jatszotta el a kollega is akit emlitettem.
el kell menned szepen egy szakorvoshoz, (elotte google.com) es eloadnod az aszta tuneteit. persze csak verbalisan. lenyeg, hogy terheles alatt jelentkezik. akkor viszont mindig, es sulyos. o majd ir jol egy gyogyszert ra. ezzel mesz katonaekhoz, hogy jo sulyos asztas lettel, vagyis az voltal mar regen, csak most jottek ra. es meg gyogyszert is kell szedned, mer jol meghalhatsz meg ilyenek.
ha most atmesz standby-ba egy kicsit megkerdezem mingya, hogy konkretan hogyis csinalta a srac. -
Ye_Nő
tag
A polgári szolgálatról:
[L]http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/honvedelem/honvedelmi
kotelezettsegek/polgariszolgalat/polgariszolgalat.html[/L] -
lesaux
veterán
Tildynek is meg Rognak is.
Kb. fél éve voltam sorozáson, alkalmasnak találtak. Csak kértem halasztást, mert hiányzik egy rakat vizsgám a suliból. Kaptam fél évet, pár napja meg egy levelet, hogy január elején visznek, ha addig sürgősen nem találok ki valamit.
Anyukám felhívta a hadkieget, hogy közben asztmás lettem, de azt mondták, hogy az szezonális, és majd megvizsgál egy doktor, meg különben is, két roham között tudok katonáskodni. -
lesaux
veterán
Még annyit: ha nem vonulok be katonának, mit tudnak csinálni? Tömlöcbe vetnek? Kijön a rendőrség, és elvisz?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Most az volt, hogy mondták 15:05-re vagyok kiírva, rendesen egyetemen lennék hétfőn 2-ig, szóval 14:44-re Érden tudtam volna lenni, de mondtam hogy ha előbb végeznének akkor szóljanak (tel, SMS), utsó óráról eljövök, 13:15-re ott tudok lenni. Két órával előbb. Mondták jó, jó, az már tuti elég. 11 órakor jön egy SMS, hogy telefonáljak oda, megvan mikor is lesz pontosan a vizsga. 11:45-ig gyakorlatom volt, nem telefonálhattam, amint kijöttem hívom az oktatót, hogy ''na mikorra menjek'', mire mondja hogy a kedves vizsgabiztos nem hajlandó megvárni a kiírt időt, szóval délre kéne ott lenni. Mondom ''B*meg a #!+*ˇ&@'' (magamban), telefonban meg hogy ''az nem lesz jó, addigra képtelenség odaérni. De 12:38-ra ott tudok lenni ha futok és elérem a vonatot. Mondta jó, próbáljam meg. A 6-os villamosig jutottam csak el, amikor hív hogy ''sajna, a vizsgabiztos elhúzott, ez van''.
Bruce rulz! -
twollah
nagyúr
Még 155 hozzászólás a 8000 hozzászóláshoz.
Talán a hét folyamán meglesz az a 155 hozzászólás. -
lesaux
veterán
Többek között az, hogy a barátnôm meg a gyerek itthon maradnak, és nem fognak tudni havi
60-ból megélni.
Én meg csak hülyülök odabent. Fél év kihagyás az informatikában qrva sokat jelent.
Most arra nem térek ki, hogy milyen parancsokat kell végrehajtanom (folyosófelmosás stb.) meg
hogy kik adják ezeket a parancsokat. -
lesaux
veterán
Nem tudtok valami tuti tippet, hogy ne vigyenek el katonának? Van egy 3 hónapos kisfiam, amúgy asztmás vagyok, de egyik sem érdekli a szemétládákat. Mit lehetne tenni?
-
tildy
nagyúr
Sőt olyan élesen látok, hogy ihaj.Vagyis még érzem , hogy javulni fog, de nekem már ez is elég jó:)
Bárki , aki ilyenen gondolkozik, ne gondolkozzon tovább, hanem gyüjtögesse a pénzt, vagy fizesse részletre mint én.
A legjobb, ha pár év, mondjuk 5 év múlva visszaromlana valamennyit,akkor ingyen újraműtik:)
Én csak ajánlani tudom.Igaz van 2 nap iszonyat szenvedés, meg 1-2 hét furán látás, de az eredmény magáért beszél:) -
tildy
nagyúr
Végre megszűnt a kettőslátásom:)
Nagyjából:) -
rog
addikt
ugye mindenki lottozik? hat persze.
szoval ha valaki nyerne, en egy ilyet kaphatnek?
[L]http://www.kodak.com/US/en/corp/display/sanyoFlat.jhtml[/L]
:) -
PeliScan
addikt
Senki semmit az analyzerekről..? :)
-
csudri
őstag
Elegem van! Fáj a fejem, tiszta takony vagyok és majd megfulladok a köhögéstől! Ráadásul műszaki kémiát kellene tanulom! broáf
-
_Volkovy_
nagyúr
Szép kellemes hűvös az este!:)
-
crab
senior tag
Újra van kereső!:C
vagy ez csak nekem új? -
mascow
csendes tag
JOOOOCCCCCÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!Sikerült az uncensored volt a hiba!!!!!!!!!!!!::DDDD:DDD:DDD:DDD:DDD
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest