Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Csekély PHP tudásommal meg azt mondom nem túl egyszerű nyomonkövetni azt hogy éppen ki van itt. Szal ez mindenképpen csak egy viszonyszám. -
slug
senior tag
Joejt minden kedves 216 olvasonak.
-
eper-fa
aktív tag
azt mondja már meg nekem vki, h hol a halálba van az a 216 ember, aki most a PH! böngészi? gondolom nem a 3+ napos híreket olvassa. de nem is fórumozik. akkor meg?
-
slug
senior tag
Kicsit meg vagyok remülve; a 4xes videokartyam nem megy 4xes sebessegen, csak 2xesen, de ez attol lehet allitolag, hogy huzom a gepet, na majd holnap kiprobalom
-
eper-fa
aktív tag
játszatok ti is SUPAPLEXet, mert remek!
nosztalgia rulez -
crab
senior tag
Próbálta már valaki a Winamp 5-öt?
-
Panther
HÁZIGAZDA
:))
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tudtátok hogy |:) ?
:D -
Som@
őstag
-
eper-fa
aktív tag
neem.
egy canon multipass c20 nyomtatóról van szó. és driver az csak 98ig van rá. a faqban pedig azt írták, h ezt a nyomtatót csak 95/98 alatt való működésre tervezték (anyátok picsája) és xp alá nincs hozzá driver. azonban lehet xp alatt is használni a bubblejet 4100as driverével (gondolom a nymtató rész ua.), de csak úgy h a nyomtatót előtte dos printing módba állítom... szóval nagyon csak félmegoldás. a faxokat azonban úgyis papírra vesszük, scanneléshez meg nem túl jó a minősége, másoláshoz nem kell a gép, nyomtatni meg lehet vele így is. de azért akkor is a q anyjukat. nem értem h mi technikai akadálya lenne annak h összedobjanak alá egy rendes drivert... -
Panther
HÁZIGAZDA
Hehe :) Nekünk van egy Sportster Winmodemünk (14.4-es), amihez az utolsó driver Win95 OSR1-es. Már az OSR2-re sem települ fel. Esetleg úgy lehet újabb oprendszer alá telepíteni, hogy 95/OSR1 fel, driver fel, Win98SE rá az egészre :) Mondjuk csináltam hozzá azóta már egy 98 telepítőt :DDD)
-
Panther
HÁZIGAZDA
''98SE-ben alapból hol vannak a dokumentumok?'' -- Van egy Dokumentumok mappa, de azt oda helyezheted át kedved szerint ahova csak akarod. Ennek ellenére én sem használom. Ja, ez is zavart az XP-ben. Ne csináljon nekem mindenáron mappákat, majd ÉN eldöntöm mit hol akarok tárolni.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Apika
addikt
Én még támogatom. Erős Tiberian Sun függésem miatt még használom. (Csak Win98SE alatt fut...)
-
Agyasima
őstag
Izé, ez 1 prg, ami kérdés nékül települ fel. Szóval start-beállítások-vezérlőpult-programok eltávolítása. Azt adj az internet optimizernek. Ezekután ajánlatos 1 spybot futtatása legújabb adatbázissal.
Asszem ennyi. -
eper-fa
aktív tag
azt hiszem, h új (saját) rekordot állítottam fel:
már közel egy éve használok egy windowst (xp) újratelepítés és egyéb mélyenható baszkurálások NÉLKÜL. igaz, h jól be van állítva, de azért a magamfajta igen aktív használattól a régebbi windows-verziók max 2-3 hónap után kidőltek (egyes jelöltek az install után egyből :DDD). Bár nem szeretem a picipuha termékeket, ezennel szeretném megköszönni eme cdnek kedves támogatását számítástechnikai foglalatosságaimhoz. -
Panther
HÁZIGAZDA
''A(z) diskmgmt fájl [...] nem található.'' Szóval ilyen nincs 98SE alatt, úgy tűnik.
Amúgy miért lennének több partíción nagyobb biztonságban az adataim? Ha a Windows meghal akkor irány a DOS, C:Windows-t és C:Program Files-t átnevezem (WinFos, ill. ProgFil szokott lenni az új nevük :) ) aztán mehet fel az új. Utána meg ráérek kihámozni a két átnevezett könyvtárból hogy mi az a mi kell belőlük :) Sima Win-újratelepítésnél is így szoktam amúgy csinálni. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, tudtommal nem lehet, egyszerűen primary partíciók előre, utána a többi. Bár elvileg ha nem ismertetem fel BIOSban és csak a win találja meg, akkor már a végére pakolja az újakat. Persze lehetne játszani azzal is hogy linuxxal csinálok 3 pri. partíciót, és akkor maradnak elöl, vagy a rackre (legalábbis a sajátomra) csak másodlagos partíciót teszek.
Mindegy, végülis jól megvagyok itt egy partícióval is. Rendszermentést úgysem csinálok soha (Ghost, stb), a 120GB-t pedig úgysem a kis fileok (amiknek helyfoglalásában igencsak számít a clusterméret) töltik meg, hanem a RosszFiúk :) -
Bash
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Legalább tudtad, hogy jol kell keresni.
-
Warlock_42
senior tag
Annó volt egy osztálytársam (infó szakirány) aki nem értette a könyvtárszerkezet mibenlétét és mindent a C: gyökérbe tett. Kellemes volt nála megtalálni valamit. -
tildy
nagyúr
Nem találom azt a topikot, ahova beírták nekem a knight rideres gamet honnét tudom letölteni:(Kár hogy a kereső még ilyenekre nem tud keresni.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azt mondja ''Bad Boys avagy mire jók a rosszfiúk ma 21 órakor az RTL Klubon'' :) Szerintem el lettek tájolva, én úgy hallottam hogy ''Bad Boys avagy mire jók a rosszfiúk ma 11:40-kor a C:...'' :DDD
-
twollah
nagyúr
Toportyu rulz
-
Warlock_42
senior tag
Hát megvolt a Kótai meccs is. Nem tudom az osztrák úriember mivel foglalkozik eredetileg, de van egy tippem mert a vízvezetékszerelőnk pont így néz ki.
Szvsz ez olyan mintha (csak hogy a Gépeknél maradjunk) Fatality kiállna ellenem egy Q3 meccsre és utána hűdejó lenne neki.
Újabb retekklubb aranyköpés:
Az 'á' kérdés volt a helyes válasz. -
Dirtyz
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nyert a lengyel-német? (nem tudom hogyan írják a nevét)
Az első pár menetet láttam, de ott nem volt túl meggyőző. -
Warlock_42
senior tag
Elég érdekesek ma (tegnap) a döntések box-fronton. -
twollah
nagyúr
Kiszurok a hiperizevel, es veletek!
Leulok a foldre.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest