Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
-
PeliScan
addikt
Nézzenek oda, micsoda művészi hajlamai vannak localhostnak..! :)
[L]http://www.flashcan.com/animator/view.php?id=PK6SYEH7H9RQ[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nem azt mondom hogy haszontalan dolog az optikai egér, meg a sok gomb, görgő, stb, csak azt hogy túl drága. Egy egér max. 1000 Ft-ot ér. Amúgy nem kell gyakran takarítanom, max. havonta. Mennyit küstál egyáltalán most egy (normális minőségű -- azaz nem az ultaszuper legdrágább, de nem is a használhatatlan) görgős optikai egér?
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Mint már észrevehettétek én sem rajongok az agyondizájnolt alkatrészekért, meg a hiper-szuper tuningért. De szvsz az optikai egér egy olyan luxus ami szinte kötelező. Ha meg nem akkor tessék belerokkanni a kétnaponta egérpucolgatásba.
Az enyém mondjuk 5 gombos, amit én is feleslegesnek tartottam, de aztán rájöttem, hogy ha az oldalon lévő két gombra az Entert és a Backspacet rakom akkor eszméletlen gyorsan tudok mozogni a könyvtárszerkezetben. -
Warlock_42
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
A kosz egy része még nemannyirahc-gamer korszakomból való. A másik részét pedig mostanában szedem össze, mert rengeteget olvasok gépen. Sok olyan dolog van amit paperban sosem tudtam megszerezni de gépen most megvan.
Az aláírás a kedvenc együttesem, egy finn művészi metálbanda egyik szövegének részlete. Azért (is) szeretem mert kétféleképpen lehet értelmezni; ha vidám vagy akkor 'ne törödj semmivel légy boldog', ha pedig szomorú vagy akkor 'nincs semmi értelme az életnek, öngyilkosság'. Legalábbis nekem ezt jelenti. Ha érdekel megkeresem a teljes szöveget.
Egyébként: Nightwish - Know why the Nightingale sings -
Agyasima
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Már nem azér, de milyen kézzel görgeted azt a görgőt? hogy lehet ennyi koszt mögétúrni? :-))))
-
Bash
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Jackson van a feje alá írva, többet én sem tudok róla.
-
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
BMF!=BME !!!:U
-
tildy
nagyúr
Basszus vehetek Tápot is:-/ nincs a házban:(
hsgfgrheafvbhrebf:O:O:O:O
Nincs valakinek jóféle-de olcsó tápja?Tudom kizárja egyik a másikat....De akkor is...please! -
Warlock_42
senior tag
Nem BME (sajnos), nem architechtúra (hanem digitális elektronika) de a Sima stimmel. Mármint nekem is egy Sima(házi) nevű úriember tanította. Eszméletlen fej; a mikrogépek hajnalán megtervezett és összerakott egy Z80 alapú gépet, aminek egyik példányával egy helyi üzlet tetején lévő idő + hőmérséklet + márnememlékszem kijelző fényújságot vezéreltek. -
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ezt én is tudtam volna, nem kell ehhez szakdoga csak 2 év architechtúra a bmfen, felerészt Simánál:)
-
Warlock_42
senior tag
Na. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült egy fél centis összetömörödött koszdarabot kivakarnom a görgő mögül. Most tökéletes. Egész érdekes egy optikai egér belülről. Ebben pl. két LED van egyik az optikához, a másik a hátsó hangulatvilágítás. -
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Mint a villám, bár közben filmet nézek...
-
Apika
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Sok sikert hozzá! :P
-
Bash
őstag
Most láttam egy vadiúj 20 dollárost. Az alsó részén Series 2004 felirat volt. Szép, színes.
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Optikai? Mert akkor a kis gumi csúszótalpak alatt...
-
Apika
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Itt a képen látszik alul két csavar:
[L]http://www.kellytech.hu/hun/mouse/a4tech/wop35.htm[/L] -
Apika
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nem lehet, hogy pattintós?
-
Warlock_42
senior tag
Valaki mondja már el legyen szíves, hogy hol vannak A4Tech WOP35-ön a csavarok mert nem tudom szétszedni és nem akarom szétbarmolni az egészet. -
eper-fa
aktív tag
van com3? m/ :C
gondolom privát ftpről szedtétek le... akkor még várok egy pár napot amíg vmelyik kazás/szólszíkes/winmxes/dcs/mittoménmilyen embernek is meglesz és le is tudom majd szedni... -
Bálintosz
senior tag
Nekem meg holnap meglessz a MAX PAYNE2-Yeahhhhh!!!:P
Bazira várom a holnapot, beszarás!!!!!! -
slug
senior tag
Már megint nem találom azt a rühes oldalt, ahol a smiley-k vannak, valaki megtudná mondani? :o
-
Som@
őstag
És igen. :DD
-
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
fú, most nagyon szivesen azt mondanám h mutimegaztaszakdogát :D attól függetlenül h durván 5%át érteném... sebaj.
majd leszek, addig felhasználom az itteni tapasztalatokat, tehát h egy 93as proci az biza nem lesz pro ;] -
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
nem, ennél sokkal prózaibb dolgohoz kellett
maj leírom, ha lesz egy kis időm -
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
nem :D
-
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
nem vagyok ilyen, nem félek attól az 1-2 angol szótól... (főleg h amiről a problémám szólt, az pont az h NEM magyarul akarok keresni... :D) de én akárhogy írom be (google.com, www-vel v anélkül), mindig a http://www.google.co.hu oldalra irányít át... innentől meg adott a probléma.
ezzel nekem nincs is bajom (egyébként ip alapján irányít át), csak lusta vok mindig 2vel többet kattintani, mert egy enterrel is megtehetném. és én az esetek többségében nem a magyar hanem a külföldi (angol) találatokra vok kíváncsi... más 5let? -
crab
senior tag
Weboldalunkat jelenleg x olvasó böngészi.
Ez mióta van?:B -
Apika
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ha azonos másodpercben, vagy egy mp eltéréssel jelenik meg a hozzászólás, akkor mindig ez van...
-
Apika
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Azonos hozzászólás számon vagyunk, és ilyenkor a másodikra teszi a választ...
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Hú most látom két 1008 van. Ez nekem új. Ilyet is tud a PH? -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
De ha magyar szöveget keresel a teljes weben akkor a magyar találatokat teszi előre és a többit hátra. -
Bash
őstag
Úgy látom ezt a hozzászólás-számozást már nem hegeszti Parci.
-
eper-fa
aktív tag
igen, te elvetemült vagy :D
köszi
van egy kérdésem aminek nem akarok új témát nyitni: ugye van a google. aminek van szépjóremek magyar oldala. aminek én örülök. és ott a keresés alatt van 3 beállítás: web, magyar nyelvű oldalak, oldalak Moról. de ha azt mondom, h web, akkor is csak a magyar nyeévű oldalakat keresi :O és ilyenkor be a érszletes keresésbe és beállít h ne csak a magyart keresse. de ezt nem lehet vhogy kikerülni?? köszi -
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest