Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja a másik:
Az 1000 kg tömegű gépkocsit a fék a 15%-os lejtőn (sin α = 0,15) még éppen tartani tud. Ugyanezzel a fékkel mekkora vízszintes úton képes megállni a 90 km/h sebességű autó? Mekkora a súrlódó erő maximális teljesítménye?
Addig OK, hogy a fékezőerő = 1500N max. Akkor ez olyan 208.3 m-en áll meg, ugye (erről szó sem esik a megoldásban)? De amiről szó esik:
P(max) = F * v(max) = 1500 * 25 = 37500 W a súrlódási erő maximális teljesítménye.
Na most a munka (amiből aztán a teljesítményt számoljuk) definíciója nem úgy szól hogy az erő szorozva a hatására megtett úttal? :F -
Panther
HÁZIGAZDA
Valaki el tudja mondani ennek a megoldásmenetét?
0,6 c sebességgel nyugatra haladó rendszerből mekkora sebességűnek mérhető egy 0,8 c-vel kelet felé tartó rendszer sebessége?
Azt már tudom hogy t = t0 / (1 - gyök(v^2 / c^2) ). Ebből kéne a levezetés. Sajnos Füstöss bácsi óráit nem bírom ki az egyetemen, és a tavalyi ZHban ez volt az egyik kérdés. Azért poén hogy tudni kéne a relativitáselméletet, úgy hogy egy kretén közben előadáson Platónról meg Arisztotelészről beszél, és (csak hogy tudjunk vmit az elmélet alkotójáról) elmeséli Einstein életét... -
slug
senior tag
/amsg gudnajt mindenkinet
-
PeliScan
addikt
Volt egy film... csak nem tudom a címét. Vmi kémek verték egymást át mérgekkel a végén, egy nő meg egy férfi, és meghalt a nő asszem. Mi is ennek a címe? Talán egy Veszedelmes elme valloműás(ai)? Angolul Confessions about a dangerous mind? Vagy keverek vmit? Elég fontos lenne...
-
Bash
őstag
Mindenkinek minden jót, elmentem Panther-party-ra, meg elő-Guavaween-ra. Holnap mesélek.
-
eper-fa
aktív tag
a mai hangulatom: FOS :O
-
Cathfaern
nagyúr
Persze, egyértelmű, hogy mire vannak ezek a HUB-ok, de szvsz a HUB cím megmondása messze nem számít wareznek (főleg egy olyan topicban, ahol nincs is konkrét téma. Azaz nem arról van szó, hogy xy keresi a FIFA 4001-et, és én megmondom a KOLI címét, hanem ő azt mondta, hogy ő nem tudja, erre én megmondtam). Na de mindegy, végülis lényegtelen.
-
eper-fa
aktív tag
ha kinyitod, linkeld be ide, mert
1. nem kell keresgélni
2. biztos észrevettem h kinyitottad :DDD -
-
eper-fa
aktív tag
Peli szépen lassan dobálja befele a képeket, ahogy haladunk a 200 felé a digitképes topicban :DDD'' --> Bash keményen meg kell fizetned érte :DD
-
eper-fa
aktív tag
csináljatok már vmi érdekes témát, mer halálra unom magam amíg várok vkit...
-
Bash
őstag
Ne itt warezoljatok!
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Beony. A Koli meg a Tejszín címét nincskedvem keresgéli... nicns normális magyar hublistám, csak ez: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config, ebben meg nincsenek benne, ergo az első kettőn vagyok innen. :)
Bájdövéj, nincs vmi olyan lista, amint minden szerver rajta van..? :F Mármint magyar. -
eper-fa
aktív tag
ja. vagy inkább mellőzöd a futást, és modellezel ;]
-
MUŁĐER
addikt
Most volt a TCM-en a 2.űrodesszia! Tök jó film volt! A könyv is ott van, de a film! Kár hogy lemaradtam az elejéről.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest