Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a mai hangulatom: FOS :O
-
eper-fa
aktív tag
ha kinyitod, linkeld be ide, mert
1. nem kell keresgélni
2. biztos észrevettem h kinyitottad :DDD -
eper-fa
aktív tag
Peli szépen lassan dobálja befele a képeket, ahogy haladunk a 200 felé a digitképes topicban :DDD'' --> Bash keményen meg kell fizetned érte :DD
-
eper-fa
aktív tag
csináljatok már vmi érdekes témát, mer halálra unom magam amíg várok vkit...
-
eper-fa
aktív tag
ja. vagy inkább mellőzöd a futást, és modellezel ;]
-
eper-fa
aktív tag
tildy: a máv infonál melyik részlegen voltál?
-
eper-fa
aktív tag
a heves ellenállásnak köszönhetően:
...nosrep cificeps a yb devol eb ot evol d'I -
eper-fa
aktív tag
jóéjt
-
eper-fa
aktív tag
nem igaz h nincs 1 db érdekes szakmai téma sem... :O
-
eper-fa
aktív tag
egyébként sztem nem olyan gáz a hígító. régen, amikor maketteztem, nem 5percet ültem egy hígítógőzzel teli szobában... mondjuk nem is ezért szerettem :D
-
eper-fa
aktív tag
stevee: te nem mohaazol véletlenül?
-
eper-fa
aktív tag
há mittomén, egy csőnyi vizet csak fel tud melegíteni. a teknős meg ússzon oda a fagyott ótba, ha levegőt akar venni :DDD
sztem ha elég nagy a tó, akkor a be-nem-fagyott részeken (alul)marad annyi levegő, hogy elég legyen 1-2 napig. h meghal-e a teknős, na az már más kérdés ;] -
eper-fa
aktív tag
az nem baj, h sátánista. az az ő szívügye. nem mondom, h mindenben 1etértek vele, de.
az viszont már zavar, ha vki műsátánista. és egy ''666'' nickű ember (ez a közfelfogás szerint az ördög száma, egyébként egy KURVANAGY baromság, de mára a sátánizmu8s szimbólumává vált, szinté hülye közhiedelmekőbl, olyan emberektől, akiknek fogalmuk sincs erről az egészről, és azt hiszik, h a sátánisták csúnya gyerekáldozó-bikavérivó emberek...) ilyen megszlalásokkal igencska műsátánista... pff
na mind1. -
eper-fa
aktív tag
twollah: mutasd már meg kérlek a hit da monkeyt, mer most nagyon szükségem lenne rá...
-
eper-fa
aktív tag
az egy dolog, h nem egyszer keverted márciust októberrel (sztem illene nem összekeverni őket...), de arra még inkább kíváncsi vok, h mégis hogy az istenbe választhattad magadnak ezt a nicket??? sírhatnékom támad az ilyen embereken. jó nagy sátánista vagy bazdmeg :O :O :O :O :O
-
eper-fa
aktív tag
azt mondja meg énnekem vki, h a billentyűzetem miért nem írja egymás után többször a karaktereket??? megnéztem, vindóznál be van állítva, biosan is beállítottam, bár eddig disable-ön volt, de enable-ként se jó.... méé??
-
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
az szép. sebaj, nekem az a lényeg, h okos emberek átsegítettek engem a fizetés nehézségein, úgyhogy onnantól nem izgat, h milyen védelem VOLT abban a progiban ;]
-
eper-fa
aktív tag
itt pucu néven van, egy másik remek topicban meg pénisz volt...
-
-
eper-fa
aktív tag
oh.köszönöm. pedig már törölni készültem. mit véd a programon? csak mert nekem pl a max is tört verzióban van meg :DDD
más: szereztem két remek videoton hangfalat (gyönyörű, régi darabok, túl sokat még nem sikerült róluk kidrítenem, mert nincs rájuk írva semmi hasznos. na jó, annyi, h maximált fogy. ár:1600Ft :D). de ezeknek még vmi régi fajta csatlakozójuk van, aminek fogalmam sincs a nevéről, szóval vki pls... (nincs hozzá kábelem...) két majdnem ovális lyuk, a középső nagyobb, a mellette levő kisebb, és mind a kettő függőleges irányú. vki légyszi mondja meg legalább a nevét h ki tudjam találni h milyen bemenő jel kell neki. köszi -
eper-fa
aktív tag
megcsináltam, és most már a rendes a keresett lap nem található cuccot kapom... már majdnem azt hittem, h végre nyomtalanul eltűnik az életemből, de azért a nyomai itt maradtak... ha pl beírom, h nemtom.net, akkor amikor rájön, h ilyen nincs, azt írja be automatikusan, h http:///?%20nemtom.net. na mind1, ennyit kibírok...
-
eper-fa
aktív tag
ha már így belejöttem a törlésbe, mondja már meg vki, mi az a C_dilla?
-
eper-fa
aktív tag
:O :O :O :O
aygasima elvtárs aggódó/figyelő szemei kísértében már azt hittem h megszabadultam az internet optimájzörtől, erre me félregépeltem egy linket, és....
/me őrjöngve zokog -
eper-fa
aktív tag
na kívánok jóéccakát mindenkinek émmeg
(megyek alcsizni, mára elég volt a dumcsiból) ;] -
eper-fa
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
tényleg, ezt h csinálhatja?
mert ugye tudja figyelni, h lekérik az egyik odlalt. de utána? be van álljtva egy idő (attól függően, h mit olvas az illető, hosszabb ill. rövidebb), és ha azon az időn belül nem lesz újra lekérés, akkor úgy veszi h a csávó elment? -
eper-fa
aktív tag
azt mondja már meg nekem vki, h hol a halálba van az a 216 ember, aki most a PH! böngészi? gondolom nem a 3+ napos híreket olvassa. de nem is fórumozik. akkor meg?
-
eper-fa
aktív tag
játszatok ti is SUPAPLEXet, mert remek!
nosztalgia rulez -
eper-fa
aktív tag
neem.
egy canon multipass c20 nyomtatóról van szó. és driver az csak 98ig van rá. a faqban pedig azt írták, h ezt a nyomtatót csak 95/98 alatt való működésre tervezték (anyátok picsája) és xp alá nincs hozzá driver. azonban lehet xp alatt is használni a bubblejet 4100as driverével (gondolom a nymtató rész ua.), de csak úgy h a nyomtatót előtte dos printing módba állítom... szóval nagyon csak félmegoldás. a faxokat azonban úgyis papírra vesszük, scanneléshez meg nem túl jó a minősége, másoláshoz nem kell a gép, nyomtatni meg lehet vele így is. de azért akkor is a q anyjukat. nem értem h mi technikai akadálya lenne annak h összedobjanak alá egy rendes drivert...
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest