Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
steveetm
őstag
most néztem ki, és elég rendesen esik, van már vagy 2 mm:))
ja Maglódon:)
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Re.
Som@: Ahh, azaz halastó, csak nem jutott eszembe. Szóval akkor nem halastó:)) )
tomcs: igen jól tud hátrálni, de nem szándékozom csőbe tenni:)
huh, remélem semmit se hagytam ki:)
Ja som@ még1x: hát a víz és föld között van egy üvegszálas akármi, afölött meg műanyag akármi, ez a kettő állítólag tuti védelem.
steveetm
őstag
No emberek kéne egy kis help.
A helyzetet röviden vázoltam már aláírásomban(kertitó, benne teknős, tó télen befagy).
Az a gond hogy ha kiszedem a teknőst(már ez is problémás lesz) nem igazán tudom még hogy hova fogom tenni, viszont benne hagyni se nagyon merem, annak ellenére, hogy páran mondták, hogy nyugodtan benne lehet hagyni. Az ok hogy hidegben lelassul anyagcsere, meg kevesebb levegő kell neki, de van hogy pár napig tuti nem tudunk léket végni, és félek az be fog tenni neki(meg nagy hidegben ígyse bírja nagyon sokáig egy lék...)
Szóval ha tud vki konkrétumot a teknős teletetéséről, szabadban, az lécci ossza meg velem, thx.
steveetm
őstag
Hát ha kicsit is utánajársz, akkor jobban foglalja mitn a zöld x ugyanis az vol 800 byte, amit eccer kellett leszedniük. Ez a kiemelés pedig <b></b> ha nem tévedek(de kb igy van asszem) szóval hozzászólásonként +7 byte, ami azt jelenti, hogy 114 hozzászólás után jobban fogallod a sávszélességüket, mintha zöld x ed lenne:D
steveetm
őstag
(#258) Flashcash Válasz | Email | 2003-10-07 18:13:16
Flashcash
(őstag)
Szerintem valamit eltévesztettetek.
Nem ti fogjátok megmondani melyik topicba írhatok és hányszor.
Ha pedig nem tűnt volna fel a vitának már vége van.
Igen tényleg semmi közünk ahhoz hogy ki hova mikor ír, mindenki szokott offolni és néha, de szvsz amit a topicon egy ideig csináltatok már sok volt, talán nem én vagyok az egyetlen akit egy kicsit már zavart. Ha lehet próbáljunk meg a témára szorítkozni, nyugodtan átmehettetek volna egy cd-s topicba.
Ezt meg már direkt nem akartam odaírni, remélem azért itt is látni fogod, és itt ez nem zavar senkit.
Vagy ha tudtok jobb helyet az ilyen üzeneteknek, szóljatok:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest