Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sárga, fekete, piros drót, melyikben hány volt megy?
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17922&start=150#msg151[/L] :DDD -
lesaux
veterán
Szövegnek hogy adok háttérszínt HTML-ben?
Lehet ilyet, vagy csak CSS-sel? Ez utóbbi megoldás is érdekelne. -
lesaux
veterán
Mi a különbség moderátor és házigazda között?
-
lesaux
veterán
Ez tök jó, már épp akartam kérdezni a winraros topikban, hogy Zsoltee10 mikor lett moderátor, de látom, másokat is foglalkoztat a téma.
Egyébként miért baj az, hogy valaki moderátor lett? Miért bánt ez egyeseket? -
lesaux
veterán
IE-ben is lehet telnetezni egyébként.
telnet://akármi.akármi
Az már más kérdés, hogy ugyanúgy megnyitja a Telnet-ablakot, mintha command promptból kérnéd. :) -
lesaux
veterán
Szerintem nem, csak volt egy hiba a mátrixban.
-
lesaux
veterán
Jó, biztos el lehet intézni, de elég jó ismeretség kell hozzá, pláne ha még fizetést is ki akarok tőlük csikarni, meg ha esetleg nem vagyok ott, akkor is igazoljanak.
Tudod, ki oldotta meg így? A volt főnököd, K. R. :DDD Máshova volt bejelentve polgárira, de itt dolgozott továbbra is. Ha meg a katonáék odatelefonáltak, hogy K. R. megvan-e még, mondták, hogy persze, csak kiment pisilni stb. De mondjuk az ő neve elég jól cseng ebben a közegben ahhoz, hogy egy ilyet elintézzen magának. -
lesaux
veterán
Szó volt még a fegyver nélküli sorkatonai szolgálatról. Azt mondta az önkormányzatnál a katona bá, hogy majd krumplit pucolok meg széklábat faragok.
Na ennek viszont semmi értelme. Papolnak itt nekem, hogy meg kell védeni a hazát meg ilyenek, de a krumplipucolás és társai már tényleg csak azért vannak, hogy jól kicsesszenek az emberrel, véletlenül se érezze magát jól a családjával. Ha fegyvert se fogok, akkor mit tanulok a seregben? Semmit. Akkor meg mi értelme van? :O -
lesaux
veterán
Várjál, Rog, ne fáradj, mert én tényleg asztmás vagyok, és kaptam is rá gyógyszert, de úgy látszik, ez kevés. Még az az ötletem támadt, hogy havonta 1-2 alkalommal visszmegyek a dokimhoz, hogy hú, de rosszul voltam tegnap, olyan rohamom volt, hogy majdnem megpusztultam. Azt viszont nem tudom, ír-e róla papírt, és hogy ez számít-e azoknál a mocskoknál.
-
lesaux
veterán
Tildynek is meg Rognak is.
Kb. fél éve voltam sorozáson, alkalmasnak találtak. Csak kértem halasztást, mert hiányzik egy rakat vizsgám a suliból. Kaptam fél évet, pár napja meg egy levelet, hogy január elején visznek, ha addig sürgősen nem találok ki valamit.
Anyukám felhívta a hadkieget, hogy közben asztmás lettem, de azt mondták, hogy az szezonális, és majd megvizsgál egy doktor, meg különben is, két roham között tudok katonáskodni. -
lesaux
veterán
Még annyit: ha nem vonulok be katonának, mit tudnak csinálni? Tömlöcbe vetnek? Kijön a rendőrség, és elvisz?
-
lesaux
veterán
Többek között az, hogy a barátnôm meg a gyerek itthon maradnak, és nem fognak tudni havi
60-ból megélni.
Én meg csak hülyülök odabent. Fél év kihagyás az informatikában qrva sokat jelent.
Most arra nem térek ki, hogy milyen parancsokat kell végrehajtanom (folyosófelmosás stb.) meg
hogy kik adják ezeket a parancsokat. -
lesaux
veterán
Nem tudtok valami tuti tippet, hogy ne vigyenek el katonának? Van egy 3 hónapos kisfiam, amúgy asztmás vagyok, de egyik sem érdekli a szemétládákat. Mit lehetne tenni?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest