Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
Mindenkinek minden jót, elmentem Panther-party-ra, meg elő-Guavaween-ra. Holnap mesélek.
-
Bash
őstag
Ne itt warezoljatok!
-
Bash
őstag
Megvan a 4 PeliScan! Igyekezz, mert 20 perc múlva el dolgozni sajnos!
-
Bash
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Legalább tudtad, hogy jol kell keresni.
-
Bash
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Jackson van a feje alá írva, többet én sem tudok róla.
-
Bash
őstag
Most láttam egy vadiúj 20 dollárost. Az alsó részén Series 2004 felirat volt. Szép, színes.
-
Bash
őstag
Úgy látom ezt a hozzászólás-számozást már nem hegeszti Parci.
-
Bash
őstag
Tippeljetek mennyi egy liter benzin Venezuelában! Kíváncsi vagyok mennyire gondoltok.
-
Bash
őstag
válasz
twollah
üzenetére
Általában pénteken és szombaton vagyok szabad, ami ugye azt jelenti, hogy vasárnap dolgozom, mégpedig 3-tól éjfélig. És az minden héten így van. De nem bánom, mert legalább egyedül dolgozom, nem zaklat senki, úgy osztom be a munkámat, ahogy nekem tetszik.
Az őszinte mosolyról jutott eszembe: kinek volt ez az aláírása:
''Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.''? -
Bash
őstag
Most kapcsoltam be a TV-t, és mit látok az MTV2-n: a jobb alsó sarokban egy nagy Sucker free week logo figyel.
-
Bash
őstag
Szerintem ez valami vírus lesz, nem jut eszembe a neve. Az emberi szervezet egyik hibáját használja ki. Elvileg valami belső hang is jár vele, valami ilyesmit mond, hogy 1 perc múlva meghalsz, és elkezd visszaszámolni. Volt már vagy 15 ilyen topic.
Megoldás: vitamin beszed, vírus eltávolítása feszítővassal, hegesztőpisztollyal, végén egy hideg vizes zuhany felfrissülésként.:P -
Bash
őstag
[L]http://index.hu/gazdasag/magyar/mol031008/[/L]
Mekkora vagyonuk van és mégis drága a benzin. Mi lenne, ha csődközeli állapotban lennének? Tippeljetek mennyi egy liter benzin Venezuelában. -
Bash
őstag
C:Documents and SettingsAll UsersStart MenuProgramsStartup
Vagy All Users helyett bármilyen más felhasználó. Elvileg ott kell lennie. -
Bash
őstag
Csak abból gondoltam, hogy feltűnt(él) Slug, utána eltűnt, és megjelent Sírásó. Halál-ra először azt hittem, hogy Panther. Som@-ra nem gondoltam, én meg nem szoktam ilyen játékokat játszani.
twollah-nak kicsit összetört most a lelke és gyorsan elment aludni egyet, nehogy tovább rontsa imidzsét smiley-kkal. -
Bash
őstag
Sírásó = [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=8049[/L] ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest