Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Most volt a TCM-en a 2.űrodesszia! Tök jó film volt! A könyv is ott van, de a film! Kár hogy lemaradtam az elejéről.
-
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
ÖÖÖ, lehet. Nekem március 23.-a mindig jó ünnep: mert nincs suli! :DDD Amúgy tudom hogy elég borzasztó dolgok történtek anno 1956-ban. Remélem nem fog többet előfordulni ilyesmi sehol a világon! (Pedig sajnos lessz. Miért jó az embereknek egymást öldösni? Soha nem tudtam azt megérteni hogy hogy képes valaki egy eszméért gyilkolni!)
-
MUŁĐER
addikt
Fight!

-
MUŁĐER
addikt
Lezárták a Ki mennyi topicot! Szegény +győzőt nem hagyjuk kibontakozni! (Vajon miért?
) -
MUŁĐER
addikt
Figyu Twollah mit találtam:

-
MUŁĐER
addikt
Tényleg, most hogy mondod, én is. Biztos azért, mert a reklámok azt sugalják nekik, hogy ha Cola Light-ot isznak, szépek meg karcsúk lesznek. Pedig nem. Nem a Cola Light-tól. Meg most olyan menő Cola Light-ot inni. De nemsokára már Vaníliás Cola-át lesz menő inni. BRRRRR. Micsoda idők. Szerintem a sima víz tök menő. SIMA VÍZ RULZZZZ :DD
-
MUŁĐER
addikt
ÁÁÁÁÁ!!! Már megint jött a Microsoft-tól egy e-mail hogy use this patch ... Hát nem unja már magát a vírus?? Tegnap 25 ilyet kaptam!!! Mindgyárt írok egy ellenvírust! Vagy egy biomechanikus vírust!! (Érdekel valakit hogy mi ez?? Tessék találgatni!!)
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest