Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Sziasztok! :)
Tud vki olyan süti-receptet, ami egyszerre csokis ÉS túrós is? Ha van több, akkor figyelembevéve jártasság hiányát a konyhaművészetek terén, az egyszerűbbik kéne. :) -
PeliScan
addikt
Volt egy film... csak nem tudom a címét. Vmi kémek verték egymást át mérgekkel a végén, egy nő meg egy férfi, és meghalt a nő asszem. Mi is ennek a címe? Talán egy Veszedelmes elme valloműás(ai)? Angolul Confessions about a dangerous mind? Vagy keverek vmit? Elég fontos lenne...
-
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Beony. A Koli meg a Tejszín címét nincskedvem keresgéli... nicns normális magyar hublistám, csak ez: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config, ebben meg nincsenek benne, ergo az első kettőn vagyok innen. :)
Bájdövéj, nincs vmi olyan lista, amint minden szerver rajta van..? :F Mármint magyar. -
PeliScan
addikt
Panther: ezt DC++ba akartam, de offline vagy; addig kimegyek futni.... télelg kimegyek, egy félóra, és jövök vissza... :)
-
PeliScan
addikt
Télleg, amúgy érdekes lenne kipróbálni bemenni a nagyobb hubokba román ([RO]?:)
-
PeliScan
addikt
Nah, azért nem ilyen rózsás a helyzet, mint ahogy gondolni vélitek.
Eper-fa >> most másznak fel a fecskés képek, nézz be a repmod topicba. :)
Panther >> nem talállak egyik nagy HUBon sem, _Panther vagy, nem? -
PeliScan
addikt
válasz
eper-fa
üzenetére
A három lányból, akikkel közelebbi kapcsolatban vagyok, egyik Erdélyben (T-MINUS 1 hét) másik Prágában (T-MINUS 3 nap) harmadik meg beteg... nincs aki elcsábítson... illetve van; jól szarrávertek Broodwarban... pedig nem sokon múlott. :)
Mindjárt dobom a fecskés képeket. :P -
-
PeliScan
addikt
Hígítóval dolgozom, és fel nem fogom, hogy egy ember, bármennyire mélyen van is, ezt szívja önként a tüdejébe... borzalom. :(
(Ismét szerelgetni kell Babettkát, mert az NF7S ''kissé'' :( nagyibb mint az előző lap, és hogy egyáltalán beférjen, szét kell faragni. Az optikai driveokat meg nem lehet majd teljesen betolni, vagy 5 centi ki fog látszani... kéne egy új project mán.:P) -
PeliScan
addikt
BeszáRUSH. :) Spam által ihletett számok... egy egész CDnyi. Én most épp a '' Look And Feel Years Younger'' megaséláger hallgatom. :)
Tracks:
1. I Got Your Letter
2. Do you Measure Up
3. Feel Better Now Blind
4. You Are Being Watched
5. Erik, Someone Wants To Date You
6. Urgent Business Relationship
7. Look And Feel Years Younger
8. Don't Worry Where Your Keys Are
9. Urgent Business Confidential Uncle
10. Where Is The Best Place
11. Your Medication Sex
12. A Quick, Simple Form
13. psiloveyou
14. My Parents Are Gone For The Weekend...
[L]http://www.bradsucks.net/?nav=oti[/L] -
PeliScan
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Igen, ha ilyet látok én is depi leszek és öngyi is... :)
-
PeliScan
addikt
Gondolkoztam, h ide vagy a vicctopikba... :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=12157&start=#msg8[/L] -
PeliScan
addikt
Nézzenek oda, micsoda művészi hajlamai vannak localhostnak..! :)
[L]http://www.flashcan.com/animator/view.php?id=PK6SYEH7H9RQ[/L] -
PeliScan
addikt
:DDD
-
PeliScan
addikt
1k :P
-
PeliScan
addikt
Tudom, én mindig szabotálom az offtopicot, de nem szeretnék csak ezért topicot nyitni.
Tehát, mennyi a TbredB alapfeszültsége? -
PeliScan
addikt
Holnap jó pár órámba beletelik, amíg bedigitalizálom a VillámAngol haladó kazettákat... lehet h több napba is. :(
Ha vkinek megvan, vagy esetleg tud nekem mondani vmi helyet, ahonna le lehet szedni, kérhet tőlem bármit... :B
(nyithatok ennek egy topicot, vagy ez már necces téma? megvan a villámangol, csak kazin. magunknak digitalizálom, tehát ez nem gáz, nem? :F) -
PeliScan
addikt
Rekordot döntött az édeske... 9 percig bírta. :(
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a válaszokat, sajna egyik sem túl valószínű... :(
A proci terhelve, alap fesz&feq 43 fok, és így hibázik... de nem is egy óra után, hanem 1-2 perc Prime kikészíti. :(
A táp pedig egy 300W ChiefTec, a ventije olyan 1200rmp-et forog, így az sem valószínű, hogy a táp lenne a kevés. (van rajta egy Abit NF7S, 2 vinyó, 1 CDRW, egy DVD és egy Ati900pro. elégnek kell lennie.) -
PeliScan
addikt
miért is hittem azt, hogy minden egyszerű és szép lesz...? a vga-hoz nincs svideo>rca átlakító, a prime95 kifagy, a 3dMarkt is....
-
PeliScan
addikt
Mit jelent az, ha a Prime95 hibát jelez?
Mindenképppen processszorhiba, vagy lehet az alaplap is, esetleg a memória is..? -
PeliScan
addikt
Milyen protokollt szeressek?
Zmodem30
Hydra
Smodem
:F -
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
hehe, bazge, caps lock helyett tab, majd enter... így készülnek az értelmetlen hozzászólások. grat. :)
tehát csak azt akartam írni, h nem lehet, hogy azért ragadott magával ennyire a film, mert ez volt az első, ami rendesen láttál is..?! ;]
Amúgy teljesen regenerálódott már a szemed? mennyire sikerült belőni? -0.5? Vagy még pontosabban? -
PeliScan
addikt
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest