Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Hacsak nem valami speckó igény van, vagy mert direkt azt élvezed, szerintem ne építeni akarj gépet, ha em vegyél egy refurbished márkásat. Egyben van, bekapcsolod, megy, semmihez nem kell hozzányúlni, kapsz hozzá egy év garit, windows licensz a biosban van automatikusan, nem kell semmit venni hozzá, vagy aktiválgatni, driverek mindig frissek, nincs inkompatibilitás. Amúgy egy windows telepítés sem akkora ügy már, mint 10 éve volt. Fél óra alatt kész mindenestül, ha gyors a neted, 1-2 óra alatt a frissítgetéssel is készen van. Win10-11 is teljesen korrekt, én az utóbbit használom, semmi gondom nem volt vele, pedig utálnám, ha hisztizne, meg nem működne valamivel. Gyakorlatilag feltettem, megy, hozzá sem kell nyúlni, mit akarunk még ezen kívül? Emlékszem, még win7 alatt is mekkora szívás volt egy hálózati megosztás, nyomtató beállítás, vagy többmonitoros mód, itt is előre szívtam a fogam, aztán rákattintasz, és működik, amitől én teljesen le voltam nyűgözve.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest