Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Hacsak nem valami speckó igény van, vagy mert direkt azt élvezed, szerintem ne építeni akarj gépet, ha em vegyél egy refurbished márkásat. Egyben van, bekapcsolod, megy, semmihez nem kell hozzányúlni, kapsz hozzá egy év garit, windows licensz a biosban van automatikusan, nem kell semmit venni hozzá, vagy aktiválgatni, driverek mindig frissek, nincs inkompatibilitás. Amúgy egy windows telepítés sem akkora ügy már, mint 10 éve volt. Fél óra alatt kész mindenestül, ha gyors a neted, 1-2 óra alatt a frissítgetéssel is készen van. Win10-11 is teljesen korrekt, én az utóbbit használom, semmi gondom nem volt vele, pedig utálnám, ha hisztizne, meg nem működne valamivel. Gyakorlatilag feltettem, megy, hozzá sem kell nyúlni, mit akarunk még ezen kívül? Emlékszem, még win7 alatt is mekkora szívás volt egy hálózati megosztás, nyomtató beállítás, vagy többmonitoros mód, itt is előre szívtam a fogam, aztán rákattintasz, és működik, amitől én teljesen le voltam nyűgözve.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest