- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Emlékszem. Nekem se véletlenül jut eszembe a furmint először, Hegyalján éltem le életem első felét, van szőlőm, és saját borom a borvidéken.
Az a Figula rosé ennyiért rendes alapanyagból lehet, ami azt jelenti, hogy készülhetett volna belőle "bor" is, nem csak rosé.
Amiből azért többet is ki lehet hozni, mint egy roséből. Habár annak valószínűleg magasabb a költsége az érlelés és tárolás miatt, de talán kevésbé kockázatos, mint egy 4k-s rosé a magyar piacon, ami egyik napról a másikra kimúlhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SUSE Linux
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Programozás topic
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- További aktív témák...
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 pro
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amiből azért többet is ki lehet hozni, mint egy roséből. Habár annak valószínűleg magasabb a költsége az érlelés és tárolás miatt, de talán kevésbé kockázatos, mint egy 4k-s rosé a magyar piacon, ami egyik napról a másikra kimúlhat.