- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Amilyen nyarak vannak manapság (és hogy egyre gyakoribbak lesznek az extrém hőhullámok), szerintem alap. Nem mellesleg hosszabb távon egy jól tervezett klímarendszer a fűtést is gazdaságosabbá tudja tenni. Persze albérletnél nehéz ügy ilyet csinálni, max ha hosszú távra keres az ember, és ezt sikerül szerződésben is kikötni, akkor érdemes berakatni. Ha meg eleve ilyet keresel, az nagyon nem lesz olcsó.
Én is gondolkodom telepített klímán itt, ez a ház nagyon bejön, ahol most lakunk, de egyelőre nem merek hosszabb távra előre tervezni. Ezzel együtt egy split klíma valószínű, hogy így is megérné. De most nem aktuális, ilyenkor úgysem lehet klímaszerelőt találni.

Most épp 27 fok van ablakon kilógatott csöves mobil klímával a tetőtérben, kint 31, sehol egy felhő, és ugye éjjel is csak 22-ig ment le a kinti hőmérséklet, meg 25-ig a benti, szóval ez egyelőre élhető. Ja, ugye az a szép, hogy a nappali, és a hálónk pont a tetőtérben van.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elfelejtettem a film címét
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest