Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az usa-ba menet senki nem kérdezett semmi ilyet, hogy mit hozok, mit viszek...
ott olyanok voltak az ESTA űrlapon, hogy vettem-e már részt népírtásban, terrorcselekményben, voltam-e már terrorszervezet tagja, náci párt tagja, csempészek-e fertőző baktérium-kultúrát, tömegpusztító fegyvert, akarok-e bevándorolni, munkát vállalni, meg ilyenek.
trükkös kérdések, na, de hát ez amerika....Ui. amúgy a múltkor, mikor utoljára repültünk, 19 végén, képzeljétek, véletlenül benne maradt a táskámban a svájci bicskám. Persze egyből szuper-riasztás lett ferihegyen, megtalálták, néztek rám kérdőn, hogy mi ez?
Mondtam, hogy bocsi, 22 éve mindig nálam van, most elfelejtettem kivenni...
és a csaj úgy csinált, mintha kidobta volna, de aztán kiderült, hogy igazából visszatette a táskába, olyan rendes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest