- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az áremelés? az nem hiba, az következmény.
a hiba az, hogy szarabb lett a pizza, meg az, hogy a drágább pizzához az én fizetésemet nem igazították hozzá.
tegnap vettünk 3 kebabot, 3900 forint volt.
nem volt az olyan régen, hogy fekete-fehér fotó legyen róla, amikor ennyiből étteremben, itallal együtt is megvacsoráztunk.ugyanakkor pl. a felszolgálók (pl. becses nejem) fizetése - fogalmazzunk úgy - ettől eltérő ütemben nőtt
bosszantó, hogy mindig nyílik az olló, és a dolgok egy egységnyi drágulását nem egységnyi fizetésemelés követi.
én pl. 2017 óta nem kaptam egy forint emelést sem. Persze, váltsak munkahelyet...
De 2017-ben b*szott jó fizuval vettek fel, 2018-ban új emberként nyilván nem is járt emelés. 2019-ben emelést nem, de a s*ggem alá egy céges szekeret kaptam. 2020-ban járvány miatt ugye mindenki behúzta a féket, de most 2021-ben még nem találtam indokot, aztán mégse akarnak emelni.
Pedig most már 2017-hez képest maximum "jó" fizum van. De ilyen infláció mellett jövőre már "nem jó" lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 16 GB (2x8) DDR5 4800MHz CL40
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs