Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz concret_hp #76254 üzenetére

ááá gyerekek hát montipájton sírva könyörögne az ilyenekért.
    tegnap ugye felhívtam a fuvarozó céget, hogy hogy lehetne számlát kérni, merthogy ugye a kp-ban kifizetem saját zsebből a futárnak, aztán majd hetek múlva küldenek egy számlát, aztán majd ha jól verem az asztalt hetek alatt visszafizeti nekem a cég, az limitáltan frankó, de erre nem volt válasz úgyhogy felajánlotta az ügyintéző, hogy beállít egy visszahívási kérést nekem, no mondom nem tudom mivel leszünk előrébb, de hajrá.
    ma hívnak is, hogy a visszaküldés előtt álló csomag miatt hívnak... óóó mondom álljunk meg egy ásónyomra, mihogymerre, én tegnap kaptam egy emailt, azért ennyire ne kapkodjunk. na kiderült, hogy már 18án, 25én, 26án is írtak 1-1 emailt egy aránylag központi email címre, amire az import cuccokat szokták küldeni, csak hát nyilván mindenki leszarta :C szóval akkor már 2 heti raktározási fee is rámenne a szállítmányozási díjra (csak ez önmagában duplája a cucc értékének) :))

meanwhile az angol halászokat sokkszerűen érte, hogy élő állatot már nem lehet beküldeniük az euba :C

Új hozzászólás Aktív témák