Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
látom, míg egyesek küzdenek a nemzetikereszténylezárjukazországotsenkinemjöhetbe-rendfenntartó szervvel, hogy hazajussanak, másoknak van ideje szemérmetlenül székpoénkodni a topicot.

a fenti rémtörténet egyébként egészen pontosan így nézett ki: (magyar rendszámú autó, benne ketten ülünk, hátsó üléseken tonnányi cucc, melynek egy része saját bőrönd ruházattal, a többi vásárfia olaszból, olaj-tészta-fűszer-bor-prosecco-sör-grappa-vegáncuccok-háziolivabogyók-articsóka-édeskömény-megakisf@szom, a csomagtében pedig két macska, egy macskavécé, két macskahordozó, etetőtálak kajával, vizestál, játékok, és az egész madárhálóval elzárva az utastértől bombabiztosan)
elterelés egy határátkelő utánó m70 melletti pihenőhelyhez, máshova nem mehetsz.
előttem lévő török kamionnak int egyből, mehet tovább
előttem lévő osztrák rendszámú autónak int, mehet tovább
engem leint. lehúzom az ablakot, aszondom jó napot kívánok:
- jó napot, honnan jönnek?
- olaszországból
- munkaszerződés van?
- hát, hoztuk ezt a rendőrség honlapjáról letöltött igazolást kitöltve, hogy munka miatt...
- tökéletes, viszont látásraa papírt csak nyújtottam, de nem nézte meg mi van ráírva, ki írta alá, ki vagyok, nem kért személyi okmányokat, nem nézte az autót, nem kérdezte a feleségem ki fia-borja, voltunk-e betegek, karanténban, tesztünk van-e, bárakármi.
csajszikám parázott hogy mi lesz itt de én leszartam - kifelé már láttam, kb. mire számíthatunk. letöltöttem ezt a papírt mondván max működik a dolog; kitöltöttük mert egyéni vállalkozók vagyunk mindketten, úgyhogy "kiküldetésben" voltunk magunk számára itt és ott, ezért és azért, mert elvileg így el lehet kerülni a karantént vagy az azt kiváltó két negatív tesztet, amit ugye ebben az országban magadnak fizetsz... munkanélküliként most a 80ezer és a várakozás jövésmenés inkább köszi nem.
kimenetel előtt ugye hivatalosan teszteltünk, nem volt para (a kimenetelnél se bagózott ránk sehol senki, tök fölösleges volt kidobni a pénzt utólag belegondolva. persze tudni, hogy nincs para, azért nem árt, meg ha kérik kint, akkor ott van. ottlétünk alatt jöttünk mentünk az elején, de a végén csak muternál voltunk vagy 10 napig a hegyen 3an, ő kórházi ápoló és műtősnővér nem covid kórházban, szabadságon, hozott tesztet, megcsináltuk, negatív, de ugye nem hivatalos...
a gépsárkány meg egy jó öszvér, a 998 kilométert letolta egy tank naftával (2010es oroszlány 3008 1,6hdi) szó nélkül - pedig már jó ideje búg a bal első kerékcsapágy. holnap viszem is cserére.
én is jó ló vagyok mert ugyan nem mentem el még CTre, de tuti gerincsérvem van és hát kicsit kényelmetlen volt így, 3 napja injekcióz az anyós
de 9 óra 15 perc alatt letudtuk 2 pisivel az egészet, a macskák aludtak mint a tej és nem szartak be se a vécébe, se mellé-alá-fölé
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest