Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ez most ilyen brit how are you doing? Vagy sem? Egyébként jól is meg nem is. Azóta is inszomnia van nála, közben múlt héten volt valószínűleg egy palmar Digital Vein thrombosisa, legalábbis a jelek arra mutatnak. Én jól vagyok, de o mentálisan elegge kész van. Sz.r , hogy nincs segitsegunk . Védőnő csesztet, mert keveset hízik a gyerek . De leginjabbba két nagy miatt vagyunk lestrapált a. Az 5.5 éves nem akar tanulni, a majd 3 meg dackorszakat éli . Néha azért gondolkodunk , bakker tényleg ezt akartuk ? Mikor lesz már jobb? Aztán ránézek erre a kis gülüszeműre , és elfelejtem minden gondot.
Esm amúgy jó egy hét múlva megy antibody testingre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest