- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ez most ilyen brit how are you doing? Vagy sem? Egyébként jól is meg nem is. Azóta is inszomnia van nála, közben múlt héten volt valószínűleg egy palmar Digital Vein thrombosisa, legalábbis a jelek arra mutatnak. Én jól vagyok, de o mentálisan elegge kész van. Sz.r , hogy nincs segitsegunk . Védőnő csesztet, mert keveset hízik a gyerek . De leginjabbba két nagy miatt vagyunk lestrapált a. Az 5.5 éves nem akar tanulni, a majd 3 meg dackorszakat éli . Néha azért gondolkodunk , bakker tényleg ezt akartuk ? Mikor lesz már jobb? Aztán ránézek erre a kis gülüszeműre , és elfelejtem minden gondot.
Esm amúgy jó egy hét múlva megy antibody testingre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest