- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaborbol
üzenetére
A félreértések elkerülése végett, én is be tudtam kötni magamnak, csak pár elemet venni kellett hozzá. A csap meg, úgy maradt, ráraktam a mosógépet, tartja a nyomást. Majd hívok szerelőt, aki kicseréli, azért az egy másik kategória, mint pár műanyag elemet kicserélni.
Amúgy lement az első mosás, bámulatos, hogy milyen halk

jó, amikor centrifugál (illetve felkészül a centrifugálásra), akkor olyan hangja van mint egy űrhajónak, de még akkor is jóval halkabb.Ui. amúgy persze, vannak videók, de azért mind iszonyat igénytelen. Az megvan, hogy az angoloknál ez a lefolyó-bekötés annyi, hogy beleb*szszák (akasztják) a csövet egy lyukba (na jó, csőbe) a mosogató mellett, vagy a budiba, és kész? volt olyan, ami azt mitatta, hogy az ereszcsatornába kösd be ("ha az erkélyeden van a mosógép") Van ilyen? Mindig tanulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest