Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
na, közben rájöttem, hogy ez a csoda Youtube Music a Chromecast audio-n valószínűleg azért szól ilyen szarul, fátyolosan, mert átkonvertálja az egészet 48 kHz-es mintavételi frekvenciára... Van egy audiolab erősítőm, amiben van DAC is, és kiírja a mintevételi frekit, és normál esetben (usb-n ráugva) 44,1 kHz, mint a CD, de Chromecast audio-ról 48 kHz. Ami semmilyen tekintetben nem egy audio szabvány...
Tehát átkonvertálja, és lehet, hogy ezért halkabb, és kevésbé dinamikus. Vagy egyszerűen a CCA nem bírja az AAC kódolást.
Ez azért érdekes, mert simán mobilon nem éreztem minőségbeli különbséget a Google Play Music és a Youtube Music között, de így elég szembeötlő a dolog. Sőt, a Google Music annyira jól szólt, hogy nem igazán éreztem különbséget a között és a Tidal között. Itt viszont erősen érződik.Brilliáns, hogy a világ legnagyobb cége, a saját ökoszisztémáján belül ilyenekbe fut bele, és szerintem nem is tudnak róla. Annyira kis hányada a tevékenységüknek, hogy leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest