Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet én vagyok itt a naiv, és túl optimista fószer, de én hiszem azt, hogy 1x lesz valamilyen úton módon, és formában változás ,ha nem is rögtön egyből, de szépen lassan, addig megpróbálok fent maradni a vízen, és most már arra az útra lépni hogy most már 30 évesen tovább képezni magamat olyan irányba amit nem csakhogy szeretek, de több pénzt is hoz a konyhára mint a jelenlegi irodai állásom, vagy valamiféle kiegészítési összeget kiszedni azokból a mellék tevékenységekből amiket szabadidőmbe csinálok.
Nem mellesleg én próbáltam külföldön egy 4 éve, egész pontosan Angliában, együtt éltem az ex barátaimmal, jól kerestem egy igencsak alap fizikai munkával, ami a raktározás volt, de 4 hónap honvágy után úgy döntöttem ,hogy vissza jövök ebbe a poros és koszos országba, mert hiába keresek havi szinten jól, közel 400 ezret forintba átszámolva a kinti fontot, nekem a lelki béke és a barátaim közelsége, meg azok az események, expok amik itthon vannak, azok kint nem voltak meg, abban a városban, ahol én Anglián belül éltem. Plusz indok volt amiért haza rongyoltam az Egyesült Királyságból, azaz, hogy a barátaimmal lehetetlen volt együtt élni, még egy valamire való saját szobám se volt kint. Hiszen úgy mentem ki hozzájuk hogy nekik már megvolt az albérlet jóval korábban, ami pont akkora volt hogy csak nekik felelt meg négyzetmétert tekintve. Én meg egyedül nem akartam külön költözni, mivel a társaság híve vagyok, kint meg összejön egy angol ill más náción belüli nővel, és ott letelepedni, hát kösz nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest