Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet én vagyok itt a naiv, és túl optimista fószer, de én hiszem azt, hogy 1x lesz valamilyen úton módon, és formában változás ,ha nem is rögtön egyből, de szépen lassan, addig megpróbálok fent maradni a vízen, és most már arra az útra lépni hogy most már 30 évesen tovább képezni magamat olyan irányba amit nem csakhogy szeretek, de több pénzt is hoz a konyhára mint a jelenlegi irodai állásom, vagy valamiféle kiegészítési összeget kiszedni azokból a mellék tevékenységekből amiket szabadidőmbe csinálok.
Nem mellesleg én próbáltam külföldön egy 4 éve, egész pontosan Angliában, együtt éltem az ex barátaimmal, jól kerestem egy igencsak alap fizikai munkával, ami a raktározás volt, de 4 hónap honvágy után úgy döntöttem ,hogy vissza jövök ebbe a poros és koszos országba, mert hiába keresek havi szinten jól, közel 400 ezret forintba átszámolva a kinti fontot, nekem a lelki béke és a barátaim közelsége, meg azok az események, expok amik itthon vannak, azok kint nem voltak meg, abban a városban, ahol én Anglián belül éltem. Plusz indok volt amiért haza rongyoltam az Egyesült Királyságból, azaz, hogy a barátaimmal lehetetlen volt együtt élni, még egy valamire való saját szobám se volt kint. Hiszen úgy mentem ki hozzájuk hogy nekik már megvolt az albérlet jóval korábban, ami pont akkora volt hogy csak nekik felelt meg négyzetmétert tekintve. Én meg egyedül nem akartam külön költözni, mivel a társaság híve vagyok, kint meg összejön egy angol ill más náción belüli nővel, és ott letelepedni, hát kösz nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hardcore café
- Napelem
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgatós találkozó
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest