Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Grashem, ugyan kérlek, az annyira sznob, akkor már inkább a Budai Várban található Hilton Hotel, azaz igazi újgazdag felvágás
jó kilátással, előkelő reggelivel.Amúgy meg ha a vírus terjedést akarják elkerülni, akkor miért nem reggel 7-től délután 5ig ingyenes a parkoló házakban való parkolás ? Akkor sokkal többen választanák a saját gépjárművüket mint a tömegközlekedést, köztük én is, mivel a cég ahol melózóm, levélben értesítette az itt dolgozókat, hogy aki teheti autóval járjon be, cserébe fizetik a benzint. Csak én meg azért nem tudok autóval járni, mert olyan környéken dolgozom, ahol nem szívesen parkolnék autóval az utcán
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.#75240 erdey_a : Ne is mond, én is ki vagyok tőlük, eleve miért nem lehet este 20.00 óra után az utcán lenni, ha mondjuk az ember friss levegőt akar szívni, és sétálni egy jót, mondjuk az Erzsébet Hídon, és annak környékén ? Vagy csak szimplán autózni céltalanul, amit az intézkedés előtt, hozzám hasonlóan, szinték nagyon sokan megtettek. Értem én, hogy Ausztriát másoljuk, meg hogy az EU ne pattogjon nekünk, de valahogy.....áhh, inkább nem mondok semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó kilátással, előkelő reggelivel.
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.