Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Grashem, ugyan kérlek, az annyira sznob, akkor már inkább a Budai Várban található Hilton Hotel, azaz igazi újgazdag felvágás
jó kilátással, előkelő reggelivel.Amúgy meg ha a vírus terjedést akarják elkerülni, akkor miért nem reggel 7-től délután 5ig ingyenes a parkoló házakban való parkolás ? Akkor sokkal többen választanák a saját gépjárművüket mint a tömegközlekedést, köztük én is, mivel a cég ahol melózóm, levélben értesítette az itt dolgozókat, hogy aki teheti autóval járjon be, cserébe fizetik a benzint. Csak én meg azért nem tudok autóval járni, mert olyan környéken dolgozom, ahol nem szívesen parkolnék autóval az utcán
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.#75240 erdey_a : Ne is mond, én is ki vagyok tőlük, eleve miért nem lehet este 20.00 óra után az utcán lenni, ha mondjuk az ember friss levegőt akar szívni, és sétálni egy jót, mondjuk az Erzsébet Hídon, és annak környékén ? Vagy csak szimplán autózni céltalanul, amit az intézkedés előtt, hozzám hasonlóan, szinték nagyon sokan megtettek. Értem én, hogy Ausztriát másoljuk, meg hogy az EU ne pattogjon nekünk, de valahogy.....áhh, inkább nem mondok semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó kilátással, előkelő reggelivel.
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.