- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azt tobbszor modtak, hogy minnel szelesebb reteget akarnak elerni es ott nincs ertelme valami nagyon szakmai dolgot eloadni, mert szuk reteget leszamitva nincs ra igeny.
Winkler kb minden masodik egesterben elmondja, hogy o nem szakmabeli, nem "szakerto" es neki felvetelkor, hogy ki mennyire vagja az autok szakmai reszet, utolso elotti szempont.Valamit kell irni negativnak, mert hat teszt. Nem lehet mind 10 pontos.
Amikor mar annyira nincs mit talalni akkor csak ilyeneket lehet felhozni amit emlitesz.
A masik meg hat sajnos, az emberek nagyreszenek ez jut ez a magyar valosag. Hasznalt auto, es szogeles, olcson.
A totalkar bandabol szerintem meg soha nem vett senki uj autot, valoszinu nem is fog.Nekem a mazdarol az jon le a totalcar alapjan, hogy minden modell szep, baromi jo dizajn, jo motor es megbizhato technika. A konret mazda 6-os teszet majd most megkeresem. Az MX-5 rol mindig legendakat adnak elo.
Amit mindig elmondjak, hogy rozsdara hajlamos, foleg 2010 elott, es van par gep ami akar par evesen feluleti korroziot mutat...
Lehet, hogy ausztriaban soznak, es ott rohadnak a kocsik.. Nalunk ugy soznak, hogy ha 3 fok alatt van a homerseklet es eso vagy ho varhato, mielott elkezd esni mar soznak. Reggel elindulsz ovatosan ,mert feher minden. Jeg? Ho? Csak so

Amikor elterjed, hogy a 2015-os mazdak is rohadnak, mellettem all egy a parkolba, parszor alafekudtem az evek soran, nincs rozsda

Par honapja nalam is benne volt a Mazda 6 a kalapban, csak amiert kaptam volna egy 2018-ast, annyiert vettem egy 2020-as kia optimat, ketszer hosszabb garral, fele annyi kilometerrel. Becsicskultam en is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs