Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Hírekkel hetekkel vannak lemaradva, a tesztjeiket nem szeretem, hogy kötelességből, vagy sznobságból húznak le mindent, az már mindegy is, szakmaiság így tök hozzá nem értőként is véleményes, a blogok meg annyira a magyar gulyásautószerelésről szólnak (ld. belsőség), hogy tiszta szekunder szégyen. Jó, nyilván én németül, meg angolul is olvasok teszteket, híreket, elég ordító a kontraszt.
Aztán az is lehet, hogy én vagyok a sznob. Azt mindenesetre megtudtam a totalcaros tesztekből, hogy 2019-es mazda 6-ot nem szabad venni, mert a beltér is gagyi, a start gomb is szar helyen van, meg gyenge is a 200 ló (és ez személyesen winkler volt), a minim meg vicces autó, végülis nemcsak buziknak, de tetőablakkal semmiképpen nem szabad venni, mert beázik. Ja, ha nyitva hagyod esőben, biztos. Úgyhogy inkább nem olvasom, viccesnek rég nem vicces tesztek meg megbízhatóbbak, informatívabbak, objektívebbek idegen nyelven.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest