Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
En ilyet kaptam 3 eve cegesbe, mert a vga meg a cpu eros volt benne es arban mindent levert, nalunk viszont csak egy vagy ket ev garral adtak oket.
A backlit keyboard ket ev utan elkoszont. Az lcd zsaner felso boritasa kitort es az aksi uzemideje is hatareset benne. Az egesz laptop nyoszorog, nagyon viharvert, rondan oregszik.
Betudtam annak, hogy szervies vagyok, hozom-viszem minden nap, van hogy a mocsokba kell letennem, aztan mult honapban egy rendelobol hivtak hogy lenne egy Acer laptop..Ugyan az a modell mint az enyem.
Aksi csere.. Egy het mulva hivtrak ,hogy a masik Acer-t nem lehet kinyitni, mert ugy nez ki mint a salata.

Kuldtek kepet, az LCD zsaner kiszakadt a hazbol es a laptop retegreire nyilt szet.
Hja meg valami:
Az enyemben az SSD-t mar cserelni kellett,-> bad block.
Kolleganoeben szinten bad block-bsod mult evben, orrverzesigAnnyira leverten nez ki, hogy pont azon filoztam, hogy leadom, mert konkretan ciki vele ugyfelhez menni.
Az asszony 3 eves Dell-je igenyesebben nez ki, de a koruk miatt lecserelt vostro, latitude , probook laptopok 5-7 ev utan is normalisabban neznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Suzuki topik
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest