Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
En ilyet kaptam 3 eve cegesbe, mert a vga meg a cpu eros volt benne es arban mindent levert, nalunk viszont csak egy vagy ket ev garral adtak oket.
A backlit keyboard ket ev utan elkoszont. Az lcd zsaner felso boritasa kitort es az aksi uzemideje is hatareset benne. Az egesz laptop nyoszorog, nagyon viharvert, rondan oregszik.
Betudtam annak, hogy szervies vagyok, hozom-viszem minden nap, van hogy a mocsokba kell letennem, aztan mult honapban egy rendelobol hivtak hogy lenne egy Acer laptop..Ugyan az a modell mint az enyem.
Aksi csere.. Egy het mulva hivtrak ,hogy a masik Acer-t nem lehet kinyitni, mert ugy nez ki mint a salata.

Kuldtek kepet, az LCD zsaner kiszakadt a hazbol es a laptop retegreire nyilt szet.
Hja meg valami:
Az enyemben az SSD-t mar cserelni kellett,-> bad block.
Kolleganoeben szinten bad block-bsod mult evben, orrverzesigAnnyira leverten nez ki, hogy pont azon filoztam, hogy leadom, mert konkretan ciki vele ugyfelhez menni.
Az asszony 3 eves Dell-je igenyesebben nez ki, de a koruk miatt lecserelt vostro, latitude , probook laptopok 5-7 ev utan is normalisabban neznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest