Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
En ilyet kaptam 3 eve cegesbe, mert a vga meg a cpu eros volt benne es arban mindent levert, nalunk viszont csak egy vagy ket ev garral adtak oket.
A backlit keyboard ket ev utan elkoszont. Az lcd zsaner felso boritasa kitort es az aksi uzemideje is hatareset benne. Az egesz laptop nyoszorog, nagyon viharvert, rondan oregszik.
Betudtam annak, hogy szervies vagyok, hozom-viszem minden nap, van hogy a mocsokba kell letennem, aztan mult honapban egy rendelobol hivtak hogy lenne egy Acer laptop..Ugyan az a modell mint az enyem.
Aksi csere.. Egy het mulva hivtrak ,hogy a masik Acer-t nem lehet kinyitni, mert ugy nez ki mint a salata.

Kuldtek kepet, az LCD zsaner kiszakadt a hazbol es a laptop retegreire nyilt szet.
Hja meg valami:
Az enyemben az SSD-t mar cserelni kellett,-> bad block.
Kolleganoeben szinten bad block-bsod mult evben, orrverzesigAnnyira leverten nez ki, hogy pont azon filoztam, hogy leadom, mert konkretan ciki vele ugyfelhez menni.
Az asszony 3 eves Dell-je igenyesebben nez ki, de a koruk miatt lecserelt vostro, latitude , probook laptopok 5-7 ev utan is normalisabban neznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó iPhone 15 Pro Max Kártyafüggetlen 256 GB Kék (Blue Titanium)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Thermaltake TOUGHRAM RC DDR4 4400MHz 16GB (8GB x2)
- Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 CL16 RED
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest