Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
hali,
az eee pc mennyibe fájt? átfutottam a cikket, de nem találtam árakat...
én a drágának az electroworldben akciósba árult aspire 5715z-ét vettem meg, mert mindig baszogatott, hogy sokat ülök a ph, meg ált. a gép előtt. most már kuss van, van saját gépe
ez az acer sztem ennyiért nagyon megérte, amin meglepődtem, hogy minőségi alkatrészekkel pakolták tele (hitachi hdd, pioneer dvd dl, nanya mem.) és masszív a cucc. egy kis esztétikai hiba van rajta, hogy jobb oldalt két usb jel van de csak egy usb port. ja, meg találtam egy sub pixelt (ha így kell mondani, fekete->piros) gondolkodtam ezen is. de nem hiszem, hogy egy 720p-ét az eeepc lejátszana, és ez szempont volt...de tetszik ez az eee pc, és 4400 mAh az aksija, anyám ezzel elmegy egy hétig
az acerban csak 4000es van, ez kicsit kevés...
(a 920g se rossz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez az acer sztem ennyiért nagyon megérte, amin meglepődtem, hogy minőségi alkatrészekkel pakolták tele (hitachi hdd, pioneer dvd dl, nanya mem.) és masszív a cucc. egy kis esztétikai hiba van rajta, hogy jobb oldalt két usb jel van de csak egy usb port. ja, meg találtam egy sub pixelt (ha így kell mondani, fekete->piros) gondolkodtam ezen is. de nem hiszem, hogy egy 720p-ét az eeepc lejátszana, és ez szempont volt...
az acerban csak 4000es van, ez kicsit kevés...