Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
hali,
az eee pc mennyibe fájt? átfutottam a cikket, de nem találtam árakat...
én a drágának az electroworldben akciósba árult aspire 5715z-ét vettem meg, mert mindig baszogatott, hogy sokat ülök a ph, meg ált. a gép előtt. most már kuss van, van saját gépe
ez az acer sztem ennyiért nagyon megérte, amin meglepődtem, hogy minőségi alkatrészekkel pakolták tele (hitachi hdd, pioneer dvd dl, nanya mem.) és masszív a cucc. egy kis esztétikai hiba van rajta, hogy jobb oldalt két usb jel van de csak egy usb port. ja, meg találtam egy sub pixelt (ha így kell mondani, fekete->piros) gondolkodtam ezen is. de nem hiszem, hogy egy 720p-ét az eeepc lejátszana, és ez szempont volt...de tetszik ez az eee pc, és 4400 mAh az aksija, anyám ezzel elmegy egy hétig
az acerban csak 4000es van, ez kicsit kevés...
(a 920g se rossz
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ez az acer sztem ennyiért nagyon megérte, amin meglepődtem, hogy minőségi alkatrészekkel pakolták tele (hitachi hdd, pioneer dvd dl, nanya mem.) és masszív a cucc. egy kis esztétikai hiba van rajta, hogy jobb oldalt két usb jel van de csak egy usb port. ja, meg találtam egy sub pixelt (ha így kell mondani, fekete->piros) gondolkodtam ezen is. de nem hiszem, hogy egy 720p-ét az eeepc lejátszana, és ez szempont volt...
az acerban csak 4000es van, ez kicsit kevés...