Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én így bő 2 hónap után meg vagyok elégedve a mi9t-vel. Legalábbis igazán nem tudok mibe belekötni. Kicsit nagy, de megszokható, eddig még minden zsebbe befért. Eddig egyedül a qi hiányzott, de az se észvesztően. A gyártói szoftverezettség se okozott még gondot, egész jól megoldották. Eddig egyedül a wps-re épülő mi pdf nézegető akadt össze magával többszöri elforgatáskor, és néha itt az operán belül fagy le a ph-n belül a hsz írás, ami amugy gboard-on megy. De ez inkább opera sajátság, és phn kívül nem is jött elő máshol, lehet hogy a mozgó smileyk zavarnak be.
Szóval szerintem a xiaomi is szépen kinőtte magát. Még vér-ájfonos ismerős is elismerően nyilatkozott a mi9tről.A nexushoz meg megrendeltem koronaföldről a széttört hangerőgomb pótlását, tökéletes tartalék telefon lesz így 6,5 évesen. Repülő módban letéve 17 nap az üzemideje a gyári akksival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- DJI topic
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- OLED TV topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest