- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Te melyik szigeten is vagy? az északin vagy a délin?
mondjuk a déli fényhez elég messze van így is és úgy is, a déli sziget csücske 46,8 fok szélességnél van, ami azt jelenti, hogy távolabb van a sarktól, mint pl. Budapest (47,5 fok).Minket egyszer elvittek Izlandon a sötét éjszakában hajóval északi fényt nézni a viharos tengerre. Persze nem láttunk lóf*szt se... az egész túra 120 e Ft-nyi korona volt négyünknek... én mondtam, hogy ne menjünk, mert full felhős volt, de a haverjaimat beetették egy radarképpel, hogy majd a hajó kikerüli a felhőt.
Viszont kaptunk kupont, hogyha netán visszajövünk Izlandra (értsd lesz pénzed egy másik low budget 1200 eurós túrára), akkor jöhetsz újra
Amúgy ez pont olyan, ahogy Kaliforniában a bálnanézéssel jártunk...
bár az picit olcsóbb volt@Mikrobi: azt hiszed, lesz még patak? Ami olyan tiszta, hogy mosni lehet benne?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest