Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
én ezt értem, de akkor már sokkal életszerűbb lenne az agglomerációt elhatárolni. És ha el van határolva, akkor ez oda-vissza működjön, ne csak egy irányba.
Továbbá, ha a számok mögé nézünk, a fertőzöttek 10-20%-a a pesti idősotthonokból kerül ki, illetve pl. Fejér megye adata lakosságszám alapján egyáltalán nem jobb, ott még is enyhítettek. Ez nekem eléggé inkonzisztens. Én egy hónapja full kijárási tilalmat vezettem volna be, nem ilyen sétálgatósat. De ha most tetőzik, akkor tuti nem most enyhítenék, hanem hetek múlva.... Olyan az egész, mintha most éppen arra mennének rá, hogy terjedjen jobban, elvégre már csináltak helyet a kórházakban (hazaküldték a bennfekvőket meghalni / szenvedni, kirakták őket a Tajgetoszra, ahogy az kúltúrországokban szokás
)
Eddig kurva nagy mákja volt a magyaroknak, hogy nem terjedt úgy, mint mondjuk a nyugati országokban. És tegyük hozzá, hogy ez nem a kormányon múlt, mert a kultúremberek már hetekkel előtte nyomták a maradjotthont, és hát a kevésbé intelligenseken sem múlott, mert azok meg nem nagyon ismerik ezt a kikerüllek másfél méterrel című koncepciót....ui. És a magyar az magyarul helyesen csak kis m, csak mondom.
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Saab, Volvo topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Philips LCD és LED TV-k
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- PlayStation 4
- Napelem
- További aktív témák...
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Vivobook Pro 15 M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.