Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
én ezt értem, de akkor már sokkal életszerűbb lenne az agglomerációt elhatárolni. És ha el van határolva, akkor ez oda-vissza működjön, ne csak egy irányba.
Továbbá, ha a számok mögé nézünk, a fertőzöttek 10-20%-a a pesti idősotthonokból kerül ki, illetve pl. Fejér megye adata lakosságszám alapján egyáltalán nem jobb, ott még is enyhítettek. Ez nekem eléggé inkonzisztens. Én egy hónapja full kijárási tilalmat vezettem volna be, nem ilyen sétálgatósat. De ha most tetőzik, akkor tuti nem most enyhítenék, hanem hetek múlva.... Olyan az egész, mintha most éppen arra mennének rá, hogy terjedjen jobban, elvégre már csináltak helyet a kórházakban (hazaküldték a bennfekvőket meghalni / szenvedni, kirakták őket a Tajgetoszra, ahogy az kúltúrországokban szokás
)
Eddig kurva nagy mákja volt a magyaroknak, hogy nem terjedt úgy, mint mondjuk a nyugati országokban. És tegyük hozzá, hogy ez nem a kormányon múlt, mert a kultúremberek már hetekkel előtte nyomták a maradjotthont, és hát a kevésbé intelligenseken sem múlott, mert azok meg nem nagyon ismerik ezt a kikerüllek másfél méterrel című koncepciót....ui. És a magyar az magyarul helyesen csak kis m, csak mondom.
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.