Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
én ezt értem, de akkor már sokkal életszerűbb lenne az agglomerációt elhatárolni. És ha el van határolva, akkor ez oda-vissza működjön, ne csak egy irányba.
Továbbá, ha a számok mögé nézünk, a fertőzöttek 10-20%-a a pesti idősotthonokból kerül ki, illetve pl. Fejér megye adata lakosságszám alapján egyáltalán nem jobb, ott még is enyhítettek. Ez nekem eléggé inkonzisztens. Én egy hónapja full kijárási tilalmat vezettem volna be, nem ilyen sétálgatósat. De ha most tetőzik, akkor tuti nem most enyhítenék, hanem hetek múlva.... Olyan az egész, mintha most éppen arra mennének rá, hogy terjedjen jobban, elvégre már csináltak helyet a kórházakban (hazaküldték a bennfekvőket meghalni / szenvedni, kirakták őket a Tajgetoszra, ahogy az kúltúrországokban szokás
)
Eddig kurva nagy mákja volt a magyaroknak, hogy nem terjedt úgy, mint mondjuk a nyugati országokban. És tegyük hozzá, hogy ez nem a kormányon múlt, mert a kultúremberek már hetekkel előtte nyomták a maradjotthont, és hát a kevésbé intelligenseken sem múlott, mert azok meg nem nagyon ismerik ezt a kikerüllek másfél méterrel című koncepciót....ui. És a magyar az magyarul helyesen csak kis m, csak mondom.
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Nem tulajdonnév. Nem tudom, hogy ez hogy terjedt el ennyire mostanában itt a fórumon, és máshol is.