Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ez ennél bonyolultabb. Mert nem feltétlenül ők tehetnek róla.
Persze az ajtócsapkodásról, meg a konstans bútortologatásról igen, de vannak egyéb tényezők is.
Kettővel alattam lakik egy házaspár az értelmi fogyatékos, tolószékes, súlyosan sérült gyerekükkel. Aki üvölt, teli torokból. Most olyan 16-17 éves lehet. serdül. amúgy nagyjából magatehetetlen, persze csapkodni tud, meg üvölteni, urgulázni, visítani.
Kb. olyan, mint egy egy éves, csak egy már majdnem felnőtt testben és hangerővel.Lehet, hogy intoleráns és bunkó vagyok, de bármennyire is sajnálom őket, hogy ezzel verte meg őket az Isten, mégis rettentően unom, hogy non-stop őket kell hallgatni. És úgy üvölt, hogy két emelettel feljebb, a zárt ajtóknál-ablakoknál is olyan, mintha ott lenne.
és mondjuk percenként többször olyan csapkodás van, hogy én kalapáccsal telibe ütve a falat sem nagyon tudok olyat. Elképzelni nem tudom, hogy olyankor mit csinálnak. Meg azt sem, hogy hogy van megépítve ez a ház, hogy két emelettel feljebb is olyan, mintha ott volnának velem.Most, hogy itt a jó idő, általában délben kirakják a teraszra, és ott üvölt pár órát. Persze, van, hogy csöndben van, de aztán rákezd, és akkor visszhangzik.
Nincs amúgy mindig itt, általában el szokták vinni valami iskolába, és akkor csak napi néhány órát szokott üvölteni, de most karantén van, és non-stop itt vannak. A többi lakó pedig hallgatja.
És nyilván benne van az is, hogy serdül, lázad a maga módján, és az is, hogy felborult a napirendje, és nem nagyon lehet mivel lekötni. Sokkal hangosabb, mint egy éve vagy két éve. Úgy tud néha üvölteni, mintha valakit kínoznának éppen.Szóval az az igazság, hogy bármennyire bunkó módon is hangzik is ez, azt kéne megmondani nekik, hogy ez nem társasházba való, hanem gumiszobába...
én egy picit kezdek beleőrülni ebbe a szituba. De a legszebb, hogy ettől kb. bármely potenciális vevő egyből fordulna meg, amint meghallaná...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest