Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csinálta már telefonon is, asztalin is, de laptopon is; telefonon leggyakrabban, bár talán azon vagyok leginkább. Bár nem, cégesen is sokat. Szóval mobilos Opera, meg pc-s FF alól is csinálja ezt. És mondom, már biztos hogy több mint 1 éve, tehát frissültek a böngészők is elég sokat. Van időszak amikor egymás után sokszor, van hogy napokig nem tapasztalom. Gondoltam arra is, hogy összekavarodik a beállítás a maradjak belépve, meg nelépjekkimáshol, de igazából már azokat se használtam, szóval elvileg az se lehetne. Az, hogy asztaliról belépek, utána mobilon újra be kell, aztán asztalin megint, az rendben van, ha úgy állítottam be, hogy egyszerre ne maradjon belépve több helyen, de itt ugye ugyanarról az eszközről lök le pár perccel friss belépés után.
Az lehet, hogy tényleg nem kéne itt lenni, osztjónapot. Odakint úgyis épp özönvíz van. Inkább játszom tovább a játékomat, megtippelem, hogy a falióra másodpercmutatójának egy kattanása alatt hány aktatáskányi húszezres zuhan be a szaroslőrincéskiccsaládja bt. vagyonába.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest