Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lejár a jogsim. Bementem orvoshoz 8-ra, 8:12-kor már jöttem ki a papírral. Elmentem az okmányirodába, 8:21-kor húztam a sorszámot, 8:49-kor már kifelé sétáltam a papírral. El vagyok képedve. Rászántam hogy egész délelőttöm rámegy, erre 9:11-kor már a franciasalátás rántott csirkemelles hambit toltam a hambisomnál reggeli gyanánt. 10-re melóban voltam. De még az illeték fizetés is. Nem úgy van mint régen, hogy akkor fáradjon fel a hatodikon a postára, vegyen egy 4000 Ft-os illetékbélyeget, azt hozza vissza, és majd mi felragasztjuk, hanem készpénz vagy kártya. Kártya. Pitty, kész.
SZTK-ban bőrgyógyászatra még mindig órákat kell várni, miután reggel 7:30-kor megverekedtél a 30 db sorszám egyikéért, de hát az egészségügy, arra ugye nem költenek focisztánban. Legalább a kormányajtós dolgokra igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- EAFC 26
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi