Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ápdét2: Kiderült, hogy feltehetőleg az ie egyáltalán nem, Chrome-on talán, FF-en pedig elvileg működik a netbank, de csak akkor, ha a legújabb verziója van telepítve. Azért szuper, mert az FF nem frissíthető csak admin joggal. OK, igényeljünk valamit a szervizdeszktől. Mondom nekik apdételtetném a gépen lévő FF-et. Azt nem lehet, mert az nem támogatott applikáció. (Gondoltam az azért fasza, mert két éve mikor kaptuk a gépeket, még szó nélkül dobták rá mikor kértem előtelepítésben) De ha akarom én letölthetem magamnak. Mondom OK, de telepíteni nem tudom mert admin jog kell. OK, mutassam meg hol kéri, mert szuportot tudnak adni hozzá ha kell. Paradoxon, de mindegy. Átvette a gépet, elindítom a telepítést, kéri az admint, beírja, nyomjuk hogy Run, elindul a telepítő, és nem történt semmi. Ment a csík veszettül, de negyedóra alatt semmi nem történt. Közben bezártam a FF főablakot hátha az fogja meg, de nem. Vártunk így egy darabig, aztán kilépett a gépemből, majd én is elkezdtem volna bezárni a telepítőt, amikor kiírta, hogy Hoppá, valami nem sikerült a telepítésben, próbáljam újra, kattintsak. Megtörtént, feljött egy olyan oldal, ahonnan nem a telepítőtelepítő 314kByte-os vackát, hanem a 61 Megás telepítőt magát ajánlotta fel. Mondom mindegy, úgyse tudom admin nélkül, de azért lehúztam, ráindítottam. Nyilván kérte az admin jelszót. Na mondom fasza, akkor inkább hagyjuk az egészet a p.csába. Rányomok hogy Cancel, erre feltelepítette...

És mitadisten, igaz hogy krvalassan, de végül belépett a netbankba. Hurrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Mobilinternet
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest