Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az a konkrét példány kuka. Nem tudom, mit műveltek vele, takánbegy gyári állapotra visszaállítás segítene rajta, de valószínűbb, hogy hardverhiba. Nálam a 6s még mindig totál smooth, hozzászólást írni mondjuk nem egy élmény, de ezzel együtt ezen élem az életem, és nemigen tudok rá panaszkodni. Van, hogy egy hétig be sincs kapcsolva a noti, tényleg minden ezen megy. Pedig nem mai darab. Valami 500 eur-ért vettem szerződéshosszabbításkor, 24 hónapra lebontva kamatmentesen, szóval valami havi 20 eur-ért van egy telefonom. Volt némi választék akkoriban is (akkor talán épp az i8 volt a csúcs, szóval ez már akkor két generációval öregebb volt), de a normálisabb droidos készülékek simán drágábbak voltak ennél. Ami elfogadható áron ment, már ott is kifutó generáció volt - vagy valami olcsó, butított tömegmodell. Meg szoktam nézegetni néha én is a droidokat, de így 6+ év almázás után egyre kevésbé érzem úgy, hogy visszatérnék. És nem azért, mert az alma egyre jobb lenne, inkább azért mert a kötelezőn felül (egyre gyorsabb procik, több memória, nagyobb tárterület, jobb kamera) a droid sem tud semmit felmutatni, ugyanazokat tudom ellene felhozni, ami miatt anno váltottam almára: a nyitott, linux-szerű oprendszer, amit hekkelned kell, hogy normálisan működjön, a hektikusan változó, és kicsit sem kézre álló szoftverkörnyezetet, és ui-t, valamint a frissítések esetlegességét. És akkor az aktuális csúcsmodellek almát megszégyenítő árazásáról még nem is beszéltünk. Szóval egyik kutya, másik eb, illetve ami az egyiknek feature, az a másiknak bug, és vice versa, úgyhogy mindenki használja azt, amelyiket jobban bírja, és örüljünk, mint majom a bizonyosnak, hogy legalább ezen a szinten még van valamennyi választásunk (vagy legalábbis annak az illúziója).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest