- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
rám rámvillogtak tegnap az M5-ön, mikor este jöttem vissza a nagyfaluba... 135el előztem egy 125-el robogó másik kisteherautót. nem tudom, mire gondolt a kedves BMW tulaj, a villogás hatására egyszercsak megnyomom a híres turbo boost gombot, és elszállok előle? faszért nem lehet elhinni, hogy az előzés egy folyamat, amibe beletartozik az is, hogy épp mellette vagyok a másik autónak? ezt már messziről láthatta, hogy nem viccből vagyok a belső sávban. ha akarom, felmegy a proace 170ig is egyébként, de azért ahhoz már kell egy kis idő. és ez annyiszor megtörténik... tényleg mire gondolnak, ha rámvillog, majd jól megijedek, és azonnal padlógázt nyomok? attól még várnia kell, mert nem fog eltűnni mellőlem az előzendő...
másrészről pesze millió mazsola van, aki teljesen indokolatlanul van a belső sávban, vagy előzés után szépen ott marad akár egy kilométeren keresztül is... na azokat sem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest