- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
rám rámvillogtak tegnap az M5-ön, mikor este jöttem vissza a nagyfaluba... 135el előztem egy 125-el robogó másik kisteherautót. nem tudom, mire gondolt a kedves BMW tulaj, a villogás hatására egyszercsak megnyomom a híres turbo boost gombot, és elszállok előle? faszért nem lehet elhinni, hogy az előzés egy folyamat, amibe beletartozik az is, hogy épp mellette vagyok a másik autónak? ezt már messziről láthatta, hogy nem viccből vagyok a belső sávban. ha akarom, felmegy a proace 170ig is egyébként, de azért ahhoz már kell egy kis idő. és ez annyiszor megtörténik... tényleg mire gondolnak, ha rámvillog, majd jól megijedek, és azonnal padlógázt nyomok? attól még várnia kell, mert nem fog eltűnni mellőlem az előzendő...
másrészről pesze millió mazsola van, aki teljesen indokolatlanul van a belső sávban, vagy előzés után szépen ott marad akár egy kilométeren keresztül is... na azokat sem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest