Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Azt a megoldást választottam, hogy odafelé az M0-n mentem - kb. 9 körül voltam arrafelé - hagy fogyjon a benzin, hagy nőjön a kilométer, visszafelé meg nem siettem, bementem keresztül BAH-Erzsébethíd-Rákóczi-Kiskörút-Andrássy-Kós..-M3.
A tapasztalatom az volt, hogy az M0 ugyan nem volt balesetes, de viszonylag sűrű volt a forgalom, azért lehetett haladni.
A visszafelé út vasárnap 1-2 között volt, szintén volt forgalom, de nem volt sűrű, az útba eső lámpák közül talán 2-nél vagy 3-nál kellett megállni (egy a hídról leérve, egy az Astoriánál visszaforduláskor, egy meg a Hősök terére érkezésnél, ezeknél 1 teljes percre se álltunk meg. Talán még a Kóson volt egy zebra ahol gyalogost engedtünk el. Kényelmesen, nyugodtan lehetett menni. Egyébként kb. ilyesmire számítottam volna odafelé is. Mérni nem mértem az időt, mivel csak odafelé volt sietős, de szerintem néhány percnél nagyobb különbség nem volt. km-ben meg ugye minimum egy húszas. Viszont egy városban 50-60-al gurulással szerintem kevesebbet eszik a kocsi, mint a tempomatos 110-el odakint.Szóval ha nem kifejezetten csúcsidőben megy az ember, és nincsenek gigantikus felújításos építkezős lezárások terelések, az én eddigi tapasztalataim alapján olyankor megéri keresztül.
De persze én rutintalan autós vagyok, és a saját tapasztalataim nem mérvadóak.
Rutintalan voltam mert annyit kellett volna csak kérdeznem hogy az aktív Bpesti lakosok szerint milyen forgalom várható ekkor és ekkor...legközelebb jobban figyelekTapasztalat viszont, hogy a város határain belül a táblával jelzett sebességkorlátokat általában 15 km/h-val az autósok 95%-a átlépi. Vagyis ha 70-es táblánál én 82-vel mentem, engem még mindenki megelőzött. 50-nél 70 a minimum. Ahol nincs telepített traffi, ott határ a csillagos ég. Ahol van ott meg mindenki nyúlbéla.
A másik tapasztalat, hogy vagy a mostani hétvégi autósok voltak intelligensebbek, mint a nyári csúcsban hazafelé igyekvők, vagy valami alapvetően megváltozott, mert a Szfvár-M0 közötti 3 sávoson általam eddig sosem tapasztalt módon mindenki jobbratartott. De néhol ez már az M3-on is felüti a fejét, emelkedőkön a 130-nál lassabbak is lemennek legszélre. Én is.
Illetve harmadik, nem forgalmi tapasztalat, hogy fej fölött csiszolni sok négyzetmétert félig hajlított karral, 3 kilós excenterrel két napon át, meglehetősen igénybe veszi a rutintalan szervezetet. Vagyis a punnyadt püré testünket. De motivált minket a cél: versenyvitorlás megújító festése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest