Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
1. valószínűleg céges számlád van. Az én bankköltségem kb. havi 350 Ft, plusz évi 6 ezer a bankkártya, pedig nem is nullás számla.
2. Ma már símán lehet ilyen pár száz forintnyi összeget is fizetni kártyával, odatartod, csippan, oszt' jónapot. Én teljesen jól elvagyok kp nélkül BP. belvárosában.
De amúgy amikor 2005-ben először jártam Koppenhágában - Göteborgban, akkor is mindenhol kártyával fizettem, még a szendvicset is a sétahajón, és senki nem szólt, és nem is volt drágább, és nem kellett kétféle koronával (kp-val) szarakodnom...szóval szerintem az elektronikus fizetés alapvetően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest