Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha mar szamon kered az erto olvasast, hadd tegyem meg en is. Egyreszt az az en esetem az 50 ezer emberbol a kettot nem neked irtam.
A masik, hogy az en esetem MODY-n belul is kb 1-2%. direkt ki is emeltemm kulon. A MODY a teljes diabosokon belul 2-5%. A teljes lakossag kb 8%-a diabeteszes Magyarorszagon, ebbol kb 10% 1-es diabos. LADA-sokrol nem talaltam infot.
En inkabb a sok esetben vagy bizonyos esetekben egyutt jart hasznalnam az altalaban helyett.
Az 1-es tipusu cukorbetegeknel ( eleg sokan vannak ok is) peldaul szinten egyaltalan nem jellemzo a tulsuly. A 2-eseknel jellemzo, de ott sem mindenkinel. Aki tulsulyos meg nem feltetlenul lesz cukorbeteg.
Nagyon ajanlom ezt a ted videot. "As a young surgeon, Peter Attia felt contempt for a patient with diabetes. She was overweight, he thought, and thus responsible for the fact that she needed a foot amputation. But years later, Attia received an unpleasant medical surprise that led him to wonder: is our understanding of diabetes right? " a tobbi a videoban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air 13" M1 8GB 256GB A2337 ÚJ AKKU
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- MacBook air 13 2024 m3 8/256gb garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest