Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem javaslom hogy legyél beteg, de én most vagyok itthon pont egy hete táppénzen, talán holnap újrakezdhetem a mókuskereket. Viszont a hozadéka a helyzetnek, hogy elment a kedvem a szesztől. Pontosabban annyit teáztam, hogy egyszerűen nem kívánok semmi alkoholost. Még az örök jollyjokeremet, a mézes narancsos forraltbort se szorgalmaztam, asszem múlt hét hétfőn tudtam még a dolog kezdetén egy fél üvegnyit megrottyantva leszürcsölni, azóta semmi. Ilyeténképp én még tartom. De péntek este borkurzus,
jellemzőenvárhatóan ismét nyócféle kóstolóval, azt meg kár kihagyni, szóval ilyenek miatt ezt nem tudom tartani. Mondjuk káromra nincs, de így most már csak félbetegen még egyelőre nem érzem hogy lohadna a májam.
Javasolnám még esetleg a movembert, de én pl. azt tavaly tartottam egész februárig, haverok Kossuthnak hívtak, meg hajléktalannak, szóval idén arról is lemondok, különösen hogy tegnap bizonyos ok miatt megkurtítottam szőrzetemet.
Mindazonáltal nincs már sörszezon, ilyenkor azt nem is kívánom. Ez a felhős hidegszeles hűtőszekrény hőmérséklet nekem már borszezon.
Tegnapig még egészen kitűnően tartotta magát a szép idő, sétáltam is egy kellemeset, amíg még tudtam. Most viszont felkészülök az áprilisig tartó vidámszezonra. És lassan a fűtést is meg kell pedzegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Kingston 32GB (16GBx2) DDR4 3200MHz KCP432ND8/16 (Beszámítás)
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sigma 28-105mm f/2.8 ART - DG DN (Sony E)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest