Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
jó, nyilván tudom mi az, de odáig még sosem vetett a sors, hogy bemenjek, és vegyek bármit is, mert még ránézésre is taszít. mint az összes többi műanyag genny, ami kapható szerte a világon. igen, ettem Mcdonalds burgert, valamikor 10 évvel ezelőtt, s megrémültem tőle. meg amit látok a világban, attól is... úgyhogy kerülöm. barátnőm olasz, és szakács. én vendéglátóztam millió évig, tudom, mi és hogyan és miért történik, itt is, másutt is. voltam kis kávézóban szakács, ahol gennyet árultunk, és michelin csillagos étteremben pincér, ahol egyáltalán nem. elég átfogó képem van arról, hogy emberek mivel tömik magukat - én nem vagyok hajlandó ezt megtenni magammal.
és nem, nem divatból. és igen, rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Huawei MatePad 11.5 2025 6/128GB - Garancia
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest