- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
jó, nyilván tudom mi az, de odáig még sosem vetett a sors, hogy bemenjek, és vegyek bármit is, mert még ránézésre is taszít. mint az összes többi műanyag genny, ami kapható szerte a világon. igen, ettem Mcdonalds burgert, valamikor 10 évvel ezelőtt, s megrémültem tőle. meg amit látok a világban, attól is... úgyhogy kerülöm. barátnőm olasz, és szakács. én vendéglátóztam millió évig, tudom, mi és hogyan és miért történik, itt is, másutt is. voltam kis kávézóban szakács, ahol gennyet árultunk, és michelin csillagos étteremben pincér, ahol egyáltalán nem. elég átfogó képem van arról, hogy emberek mivel tömik magukat - én nem vagyok hajlandó ezt megtenni magammal.
és nem, nem divatból. és igen, rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest