Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

+1.
    Tegnap pl. én is benéztem egy szitut:
    2x2 sáv, belsőben megyek egy SUV mögött, kiteszi az indexet balra. Kisorolok a külsőbe, hogy kényelmesen el tudjak mellette menni, az pedig szépen el is kezd lassulni, mint aki be akar fordulni. Csak megállt két méterrel korábban, mert a bekanyarodás előtt ott volt egy zebra, a suv meg kitakarta az átkelni vágyó gyalogost. Satufék, de így is rácsúsztam picit a zebrára. A gyalogos még nem lépett le, szóval nem volt necces a szitu.
    Nyilván lehettem volna figyelmesebb, én néztem be, de ha valaki belerúgott volna az autómba, egész biztosan kiszálltam volna, és visszatartom a rendőrök kiérkezéséig.

Ez nem elnézhető szituáció volt, hanem egy millimétereken múló necces helyzet. A gyalogosok már a zebra felénél haladtak. Ez egy mindenki által jól ismert, reggel 7:30 és 8:00 között zsúfolt, forgalmas, gyerekek által használt gyalogátkelő, ahol csak akkor tudsz elnézni valamit, ha vak vagy. T alakú útkereszteződés, 1-1 sáv, iskola, játszótér.
    Ahol nem vágtatok át mint egy barom.

Egyébként se belerúgtam, hanem ő jött nekem. Gyakorlatilag elütött. Kész. Rendőrt kellett volna hívni. Legközelebb megteszem.

Új hozzászólás Aktív témák