Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Reggel 9.30-kor mutatott az Arpad hid fele tartva a villamoson egy kozteri homero 26 fokot. Fel tizkor. 10.30kor ultem fel a 3-as metrora a Forgach utcanal, es meg ekkor is javaban kiskabat/pulcsis embereket lattam.
Lehet nekem fura csak, de hiaba tusoltam indulas elott az orvoshoz mar full vizes hattal erkeztem. Nem embernek valo ido ez.
Brr.Ha mar Blackie nem panaszkodik, es tul meleg van, jovok en... Raadasul nem hoztam egy szoknyat se haza. Meg jo, hogy volt itthon.
Most nezem basztikuli....
Na azt hiszem ideje asni egy lyukat a foldbe jo melyre, mert otthon se lesz sokkal jobb ido, mikor hazaerunk

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Silverstone SFX-L 1000W 80 PLUS Platinum Mini-ITX tápegység
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SSUPD Meshroom S Mini-ITX számítógép ház tartozékokkal
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Brr.