Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Futott kb. 15 percig a pingeles. (terheltem is a vonalat elobb bongeszessel, majd Steamrol jatek letoltessel - ami ment teljes savszellel, torrenklienssel a feltoltest, stb.)
Tovabb nem lattam ertelmet, mert ez ido alatt sem volt idotullepes, nagysagrendi valaszido valtozas sem volt es uzemmelegek voltak a routerek. (orak ota bekapcsolva es altalanos halozati forgalom utan tortent a teszteles)Az elso (sajat) routernek 1ms volt a valaszideje.
A masodik (Telekomos) routernek 2ms volt a valaszideje.Mindezt olyan gepen inditottam el, ami kapott ip-t es van internet.
Azon a gepen, ami nem kap ip-t es fix ip-vel sincs internet, tettem bele a PCI-e LAN kartyat, de a problema azzal is ugyanugy elojott.
Amit igazabol nem ertek, hogy a halozatban van osszesen 4 db kabelen osszekotott, es 3 db wifis eszkoz. A problemas gepen kivul a tobbi eszkozon mukodik minden, igy a gepet gondoltam hibasnak, azon belul is a halokartyat, ugye ezert probaltam ki masikkal. De ez se jott be. Innentol kezdve meg vagyok love.
Mondjuk az meg beugrott, hogy a sajat routeremet visszaallitom a gyari beallitasokra es ujra konfigolom (a firmware frissites utan ez nem tortent meg, mert megmaradtak a beallitasok). Na majd este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, ÚJ ÁLLAPOT MacBook Air 15 M3 16GB 256GB SSD midnight (éjfekete )
- ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X Noctua OC Edition
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- HP ProLiant DL360e G8 8xSFF 1U 2xE5-2450L (16 mag/32 szál), 144GB DDR3, iLO4, B120i, P410 1GB BBU
- Iphone 11 64Gb-Felújított-patika-100% akku
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest