Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- Keresd a képen a Honor új táblagépét!
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most hívott egy hölgy a Samsungtól, hogy a javításra leadott Samsung telefonomról kitöltsünk egy kérdőívet. Mondom micsoda?!
Ez valami közvéleménykutatás vagy mi?!
Azt mondja, hogy nem, hanem amit leadtam Samsung A5-ös készüléket javításra, arról kérdezzen! WTF?!
Mondom nekem soha nem is volt semmilyen Samsung mobilom, tehát nem is adtam le javíttatni se.
Mondja, hogy az én nevem meg telefonszámom van megadva!
Elnézést kért és letette. Valaki visszélt a nevemmel és telefonszámommal?!