Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• (Kolombusz)
    veterán

Nem lehet hogy azért vannak ultra szélsőséges vélemények még mindíg mert túl sok a fel nem dolgozott, dolgozható fájdalom , és az ezt magával hozó gyűlölet? Lehet erről higgadtan beszélni? Én úgy gondolom hogy nem, mert túl sebet tép fel egy egy vélemény kimondása. Lehet hogy valamiről tényleg nem kellene vitát nyitni, csak csendben emlékezni, és megpróbálni úgy élni, hogy az példa legyen majd azoknak, akik erre a korra fognak majd emlékezni...

Szerintem pedig lehetne erről értelmesen beszélgetni, sőt, úgy gondolom kell is. És szerintem az áldozatok, valamint azok leszármazottai is így gondolják, nem véletlen az a rengeteg holokauszt kiállítás sem, ami nem igazán halk megemlékezés.

Nagyon érdekes és lényeges téma szerintem, amit nem kellene elfojtani. Fogok is venni egy-két könyvet az antiszemitizmusról, a kialakulás lehetséges okairól, csak most még van egfy könyvem a hosszú kések éjszakjáról és a nürnbergi perről, amit el akarok olvasni. Meg a mein kampfot is.

Megyek, lefekszem, mert a holnapi napom sem lesz rövid. Jó éjt mindenkinek!
    Ha holnapra elcsitul a téma, akkor nem rázom fel, nem fogok válaszolni, ha nem, akkor folytatom az eszmecserét veletek. :)

Új hozzászólás Aktív témák