Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem pedig lehetne erről értelmesen beszélgetni, sőt, úgy gondolom kell is. És szerintem az áldozatok, valamint azok leszármazottai is így gondolják, nem véletlen az a rengeteg holokauszt kiállítás sem, ami nem igazán halk megemlékezés.
Nagyon érdekes és lényeges téma szerintem, amit nem kellene elfojtani. Fogok is venni egy-két könyvet az antiszemitizmusról, a kialakulás lehetséges okairól, csak most még van egfy könyvem a hosszú kések éjszakjáról és a nürnbergi perről, amit el akarok olvasni. Meg a mein kampfot is.
Megyek, lefekszem, mert a holnapi napom sem lesz rövid. Jó éjt mindenkinek!
Ha holnapra elcsitul a téma, akkor nem rázom fel, nem fogok válaszolni, ha nem, akkor folytatom az eszmecserét veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs