Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Csak várd meg, amíg jön valaki, aki közli veled, hogy ez felháborító, és a magyar felsőoktatásban kutyakötelessége a hibaüzeneteknek is magyarul megjelenni.
Én pedig személy szerint alig várom, hogy az a B2-es nyelvvizsga a felvételi követelmény része legyen, és ne az államvizsgáé.
Office-t én szerencsére angolul tanultam meg használni, ezután tényleg kisebbfajta sokk volt, amikor némelyik függvény nevével magyarul találkoztam, illetve amikor billentyűparancsok nem akartak működni, vagy rosszabb esetben teljesen mást csináltak, mint amire számítottam. Aztán szerencsére multihoz kerültem dolgozni, ott meg megint angolul volt minden, magyarul szerintem már megint gondot okozna a dolog. A németet meg még szokom, kezelni már tudom, de a függvények nevét nem tudom, mikor fogom megtanulni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gamer Egér RGB!!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest