Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Amit Lenox ír az antibiotikumokról, az sajnos jogos, de szerintem ugyanez a csirkére is igaz."
Élelmiszeriparban jártas ismerősöm szerint ebből a szempontból pont a csirke a legegészségesebb. Annyi van a dolog hátterében, hogy a disznót, húsmarhát, de még a pulykát is jobban féltik a betegségektől, mert nagyobb veszteség, ha elhullik, a csirkénél jóval kisebb az esetleges kár, ezért kevésbé gazdaságos antibiotikummal tömni.
Amúgy pedig ezúton is köszönöm az együttérzést mindenkinek, szerencsére a helyzet nem drámai, egyrészt, mint korábban említettem, különösebben amúgy sem vagyok oda a disznóhúsért, másrészt annyi minden finomság van még a világon, aminek jó része még talán egészségesebb is (hogy csak a halat és a sovány húsokat említsem, de bevallom férfiasan, hogy a különböző zöldségeket is szeretem mindenféle formában), hogy a gondom továbbra is az, hogy moderáljam magam, és egészséges mennyiséget fogyasszak, szóval éhes biztosan nem maradok. Különben is nézzétek a dolog jó oldalát, legalább nem eszem el előletek, ha úgy adódik.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest